Zkyslý jogurt ve 2. měsíci těhotenství, může to ublížit?

masklara
18. črc 2015

Ahoj holky jsem v 2 mesici a dnes jsem snedla k obědu trosku nakysleho jogurtu v salatu. Muze mi to nejak ublizit? Jsem z toho trosku vyplasena ☹ dekuju za odpoved 🙂

viridie
18. črc 2015

Maximálně Ti bude lehce šoufl a mimi bude oukej. Neplaš ! 🙂

cica002
18. črc 2015

Promin,prijde mi to az usmevne,ale max se probehnes na zachod,neboj. Zkus se mene trapit malickostmi a vic si tehotenstvi uzivat. Stres a obavy skodi miminku vic nez par lzicek zkysleho jogurtu.

apacheee
AMBASADORKA
18. črc 2015

já mám občas pocit, že spousta těhotných řeší opravdu zbytečnosti. Max. se proběhneš na záchod. Neřeš blbosti a užívej si toho, že jsi těhotná, snaž řešit samá pozitiva a hlavně žij jako dřív🙂

kvakuska
18. črc 2015

No on jogurt je přirozeně nakyslý, tak možná ani špatný nebyl, jen ty v těhotenství jinak vnímáš chutě a zdál se ti jiný ... ale i kdyby byl lehce zkyslý, no tak ti pročistí střeva, aspoň tě prozatím nebude trápit zácpa, na kterou si spousta těhotných stěžuje 😎

halina0101
18. črc 2015

A neni specialne jogurt nakysly bezne😀?

1velrybka
18. črc 2015

Úplně v tom vidím sebe 🙂 Taky jsem plašila kvůli každé blbosti 🙂 Teď mi to přijde zpětně úsměvné. Ale úplně tě chápu....V klidu 🙂

pampalin
19. črc 2015

Asi jsem taky takhle vyšilovala . Neboj, bude to v pohodě, max. se pob....š.

radapokec
19. črc 2015

Klidek, v pohodě si dej skleničku vina na zklidnění nebo trochu pivka, neřeš. Já alkohol i hermeliny apod. si dopravala v menších dávkách občas a v poho.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru