Ahoj holky jsem v 2 mesici a dnes jsem snedla k obědu trosku nakysleho jogurtu v salatu. Muze mi to nejak ublizit? Jsem z toho trosku vyplasena ☹ dekuju za odpoved 🙂
Promin,prijde mi to az usmevne,ale max se probehnes na zachod,neboj. Zkus se mene trapit malickostmi a vic si tehotenstvi uzivat. Stres a obavy skodi miminku vic nez par lzicek zkysleho jogurtu.
já mám občas pocit, že spousta těhotných řeší opravdu zbytečnosti. Max. se proběhneš na záchod. Neřeš blbosti a užívej si toho, že jsi těhotná, snaž řešit samá pozitiva a hlavně žij jako dřív🙂
No on jogurt je přirozeně nakyslý, tak možná ani špatný nebyl, jen ty v těhotenství jinak vnímáš chutě a zdál se ti jiný ... ale i kdyby byl lehce zkyslý, no tak ti pročistí střeva, aspoň tě prozatím nebude trápit zácpa, na kterou si spousta těhotných stěžuje 😎
A neni specialne jogurt nakysly bezne😀?
Úplně v tom vidím sebe 🙂 Taky jsem plašila kvůli každé blbosti 🙂 Teď mi to přijde zpětně úsměvné. Ale úplně tě chápu....V klidu 🙂
Asi jsem taky takhle vyšilovala . Neboj, bude to v pohodě, max. se pob....š.
Klidek, v pohodě si dej skleničku vina na zklidnění nebo trochu pivka, neřeš. Já alkohol i hermeliny apod. si dopravala v menších dávkách občas a v poho.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Maximálně Ti bude lehce šoufl a mimi bude oukej. Neplaš ! 🙂