Holky jsem zde poprvé a hledám radu jsem 19+5tt od začátku má rizikové beru utrogestan , sorbifer durules a magnesium . doktor řekl, že se mi zkracuje děložní čípek a mám jen ležet a že pokud se ještě zkrátí tak nemocnice . Jenže ležet se řekne lehce mám doma 5 letého syna který teď nechodí do školky tak že je doma a nedovedu si představit jak jen ležet a syna prostě pořád usměrňovat že maminka musí odpočívat . je zvyklí že jsme pořád něco dělali navíc má adhd a elektivní mutismus a opožděný vývoj - při porodu došlo k přidušení . myslíte že se to dá zvládnout udržet to druhé když jsem teď 19 tt? budu ráda za jakékoliv zkušenosti a rady .
jj to už jsem se také dočetla spíš mě zajímalo zda má někdo přímo nějakou zkušenost 🙂 přece jen mám strach ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj 🙂 nevim teda co je na tom pravdy, ale u nas ve skupince jsme to uz resili a pry nekde nechavaji normalne ten cipek zasit, aby se zena nezacala otevirat... Kdyztak se na tohle udr zeptej, nebo treba najdes nekde neco na internetu