Zkrácený čípek, hospitalizace, návrat domů. Někdo podobně?

lenca11111111
21. čer 2023

Holky, v neděli jsem celý den pociťovala tvrdnutí břicha a táhnutí dolů, bolesti v podbřišku. Dala jsem na vnitřní pocit a jela na pohotovost, kde si mě rovnou nechali se zkráceným čípkem 22 a tonizující dělohou. Tři dny na kapačkách, klidovém režimu a kortikoidech, co kdyby náhodou. Dnes mě propustili s nálezem 30, bez výraznějšího klidového režimu, ale zatím jenom odpočívám, nic nedělám, Nicméně mám opět "pocity". Opět táhnutí břicha dolů, zatím bez výraznějších bolestí. Je to možné, nenamlouvám si to jenom ? Nechci být zase za hypochondra. DR. sice strašila, že je možné, že se mi to do týdne může vrátit znovu, ale tak brzy ? Ani malý není tolik aktivní. Nevím. Stalo se někdy někomu něco podobného ?

Díky, uklidněte mě, prosím! :D

Jinak jsem 28tt.

ivkasolavova
21. čer 2023

Pokud by to nepřešlo jela bych v noci na pohotovost ,radši několikrát než něco zanedbat

aktakd
21. čer 2023

@lenca11111111 Ja bych teda taky jela. Na porod je brzy, delala bych vse, abych neporodila. Mozna by si te nechali i v nemocnici, v tomhle pripade je fajn byt pod dohledem.
Taky jsem tam 2 tydny lezela pro predcasny porod.

lenca11111111
autor
21. čer 2023

Je to vazne hrozne.. uplne na palici.. jsem z toho vycerpana.. jsem zatim teda doma a "jen" se sleduju... pri chuzi to ale citim no...

lenca11111111
autor
21. čer 2023

Pockam do rana a skocim ke sve DR. To by mohlo znit jako prijatelny kompromis :D

aktakd
21. čer 2023

@lenca11111111 Tak uvidis no. Rozhodne bych dodrzovala prisny klidovy rezim a opravdu nic nedelala. Ja ho mela narizeny a to jsem byla az 32. tyden, kdy me propousteli z nemocnice.
Ono je lepsi to podchytit driv a mit tak vetsi manevrovaci prostor bud pro zastaveni pripadneho porodu a nebo pro pripadny porod, protoze ne vsude delaji takhle predcasny porody. Me rovnou rekli, ze me v te "moji" porodnici takhle brzy porodit nenechaji a budou me prevazet. Ale to te nechci strasit, pokud te propustili, tak to snad tak hrozny nebude.
Drzim palce!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru