Ahojte..
Mam otázku.. Ve čtvrtek 19.05. jsem měla kontrolu ve 30tt.. Paní doktorka mi řekla, že mám cipek bez nalevky zkrácený na 25mm.
V pondělí v noci 23.05.mě bylo špatně, tvrdilo břicho, tak sem jela do nemocnice. Cipek 18mm, bohužel pokud nalevka, nebo ne to nevím 😒 vůbec mě z toho šoku se nenapadlo zeptat. Mám předepsaný progeste tón 0-0-2.
Chteli mě hospitalizovat, ale já odmítla. Vím, že by to pro mě Psychicky bylo ještě horší než doma.
V pátek další kontrola. Mám dodržovat klidový režim.
Jen teď nevím, jestli sem se neměla vážně nechat radši hospitalizovat 😐děkuji za názor ❤️
Děkuji za názor ❤️ hospitalizovat..
@rovenska jeee a pořád ještě držíte? ❤️.. Držím palce a dekuji
@lenulka211 ano stále ☺️ věřte tělu a miminku hodte se do klidu a nic neprehanet
Jasne, že se to dá zvládnout ❤️ nemysli hned na nejhorší, snaž se dát do pohody a věř miminku, já měla problém od 25tt co byl prcek koncem pánevní, pěkně si tam hovel a pak se přetočil a byl moc nízko, od 33tt jsem měla mít zaručeně "odrozeno" podle mého nálezu, ale rodila jsem až v 38tt...
@veruuu_kubesovic Tak to mám i já minule koukala že sem došla 😂 Sem zvědavá co teď 😂řekne
@rovenska
hlavně lež, lež, lež nic není důležitější než donosit miminko, prď na okolí jestli ti bude kdo co říkat, teď je to jen na tobě a miminku a každý další týden navíc je pro miminko +
@veruuu_kubesovic Já už sem 36+3 takže kus cesty máme za sebou ☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lenulka211 od 26 týdne bez čípku s nálevkou prvne 4 dny nemocnice maturaci plic malé ,pak doma pak zas týden nemocnice nález stejný a stále doma dnes 36+2 klid hlavně klidnou hlavu ☺️ Možná kvůli té maturaci pro jistotu,uvidíte co vám řeknou hlavně ten progesteron zavádět ☺️☺️