Zarostlý nehet v těhotenství, co vám pomohlo?

tess15
5. kvě 2015

ahoojky Holčiny....měl jste někdo v těhotenství zarostlý nehet ? :( 1 trimest ) a jestli ano co vam pomohlo ? :(

anetka1701
5. kvě 2015

nebudeš tomu věřit, ale gel z dubové kůry :o) Neměla jsem to teda v těhotenství, ale nedávno jsem chytala záchvaty že mám zarostlej nehet a co s tím, našla ten gel co mi zbyl po porodu a světe div se, zabralo to dobře :o)

clifulka
5. kvě 2015

Ne vždycky to musí být zarostlé. Já na to trpěla od dětství, nesčetněkrát mi to strhávali, až konečně jednou udělali plastiku (zatím jen na jedné noze - ale od té doby luxus!). Nedávno mě to zase potrápilo na druhé noze - ale bylo to jen od toho, jak nehet tlačil do lůžka. Pomohlo mi hodně to promazávat krémem a jednou denně jsem tam kápla tea tree olej jako dezinfekci. Za 4 dny bylo po bolesti, kůže byla vláčná a nehet vesele rostl dál. Kdysi jsem dělala ještě pokusy s aloe, ale tohle mi přišlo účinnější.

annie11
5. kvě 2015

Ahoj, me se to stalo po prvnim tehotenstvi a nakonec mi pomohla az moje znama pedikerka. Pokud znas nekoho sikovneho, pak je to urcite lepsi nez jit k doktorovi. Jak je to v horsi fazi tak uz na to vetsinou nic nepomuze :(🙂. Mela jsem to kdysi v detstvi a zakroky u doktora byly dost bolestive a nakonec stejne museli rezat... a u pedikera to bylo temer bez bolesti a po dvou, trech navstevach bylo po problemu. Takze to je ma rada 🙂 je to hrozne neprijemna zalezitost, takze doporucuju resit co nejdriv... preji pevne zdravi.

sariky
5. kvě 2015

Ja mela po porodu zarostly nehet, kus mi odrizli. Jakmile dorostl, opet zarostl. Od te doby se lecim sama. Me nejvic pomaha septonex a vymackavat hnis. Nehet lehce zastrihnout a dezinfikovat. Pak se to upravi. U me tea tree oil nepomohl, ten olej spis ucpaval...

kris2008
5. kvě 2015

Já musela na chirurgii . 3 dny sem to cepovala a nic . Dal mi injekci a uřízl to zarostle.hned mi bylo dobře.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru