Uz od sameho zacatku me trapi ruzne vytoky..prijde mi ,ze na to nefunguje uz vubec nic. Vcera jsem zasla k doktorce a zjistila zanet a nasadila macmiror 500 .. mam poslednich par dni tvdnuti bricha,obcas i menstruacni bolesti a bolest zad..je mozne ze to jsou priznaky toho zanetu? Mel to nekdo podobne? Nejo ke mozne , ze poslicci muzou zlobit takle brzo?
Doktorka me prohledla a rikala ze cipek je 33 mm ,ze nalez je v poradku ale ja jsem z toho takova nesva. Uz mam jeden predcastny porod za sebou a bojim se
@mamikry no me tvrdne vzdy kdyz se zvednu jinak ne☺️Beru magnesium uz celkem dlouho…asi pockam par dni co udelaji ty prasky☺️Ale dekuji ☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem měla výtok celé těhotenství, někdy víc, někdy míň. Výtěry byly v pořádku, tak jsem to neřešila. Myslím, že tvrdnutí břicha ve 30tt taky nemusí nic znamenat, děloha už může trénovat na porod. Jestli to není pravidelné a nebolí to hodně moc, tak to snad bude v pořádku. Mně už v tomhle týdnu bolelo úplně všechno. Každopádně, pokud máš pochybnosti, je lepší nechat se zkontrolovat. Radši třicetkrát zbytečně než jednou pozdě.