ahoj, prosím měl někdo z vás zánet v těhu. Jsem na začátku, než jsem otěhotněla měla jsem zánětlivé projevy, špinění, atd. Bohužel doktor nepřišel na příčinu, dnes jsem těhotná na začátku, a začali mi opět projevy, výtok, špinění, pocit pálení. Večer jsem si vzala utrogestan a dnes jdu k lékaři. Bojím se, že na to opět nepříjde ☹ jak jste to řesily vy? děkuji
to pálení je čím dál horší, tak snad pomuře to mazání, skad to nebude nic horšího, břicho mě nebolí
@azalka123 mě to pomohlo a byl klid, v krajní nouzi mi řek,že můžu max na 3 dny dát čípek,ale když už se ot fakt nedá, to bude dobrý 🙂
Mi na zánět dávali nějaké velké žluté tablety, zaváděly se do pochvy. Název si teď nevzpomenu. Ale měla jsem je až v nemocnici ve 2. trimestru a taky po šestinedělí.
Jo a zánět raději řešit... U mě to byla příčina předčasného porodu. Takže u příštího těhotenství chci kultivaci z každého výtoku 😉 i za cenu, že si to zaplatím sama.
Macmiror byly ty tablety 😉
@verunka_korunka děkuji, řeknu mu at mi udělá stěr, nechci nic zanedbat
@verunka_korunka ohledně té kultivace, za jak dlouho bývají výsledky?
@azalka123 minule je měla doktorka za týden. Záleží na tom co tam je, musí ty bakterie nechat vyrůst a to chvíli trvá 🙂 výsledky z plodové vody co mi dělali v nemocnici byly jedny asi za 3 dny a druhé kde měli zjistit co je to za zánět byly až za týden a něco
dobře, děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@azalka123 mě bylo řečeno,že v 1.trimestru se toho moc dávat nemůže,mě to díky Bohu přešlo akorát mi napsal mast na zevní namazání a byl klid 🙂