Ahoj, prosím o vaše zkušenosti. Jsem v 11tt a mám šílené svědění zevních rodidel - jistě nějaký zánět. Trvá to už 2 dny a stupňuje se to. Na gynekologii jsem volala a mám přijít zítra, dnes už mě nestihne vzít a raději nemám zkoušet žádné přípravky z lékárny...
Já měla teď taky, nejsem těhotná. Ale otřesné svědění vulvy...hlavně kolem malých pysků a poštěváčku. Prostě šílenost. Dle paní doktorky kvasinky, léky mi nezabíraly. Pak mne začalo strašně štípat při čůrání. Tak jsem začala brát brusinkový preparát z lékárny a najednou jsem bez problémů. Vypadá to, že o žádné kvasinky nešlo...spíš něco z močové trubice. Ale tohle je spíše na řešení na gyndě, protože jste těhotná. Jinak člověk může vyzkoušet ledacos....
Tak jsem dostala krém Dafnegin na kvasinkovou infekci, s tím, že ho mám zavádět 4 dny (vždy na noc, jsou k tomu aplikátory) a prej se mi to bude určitě vracet.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, ja to resila pred 14 dny. Dr mi rikal, ze neleceny zanet je problem, ze se muze pres blany prenest dovnitr a muze pak ohrozit dite (drivejsi porod, nutnost preleceni ATB atd). Mela jsem 6-ti denni kuru Cannestenem a pak jeste 3 globule (uz si nepamatuju nazev) a od zacatku tehu beru preventivne 2x tydne pul cipku Gyntimy. Zanet jsem chytla pravdepodobne v bazenu (Gyntimu jsem zrovna vynechala 😒 )