Zánět pochvy v těhotenství. Měl někdo až do porodu a bylo vše v pořádku?

kemalova
29. srp 2021

Ahoj rodil někdo ze zánětem pochvy ? Mám silnou mykozu a bojím se co bude při porodu ☹️ ☹️☹️ měl někdo az do porodu a bylo vše v pořádku děkuji

sirinfirst
29. srp 2021

@kemalova obě těhotenství celé těhotenství mykozy, teď také. Vyléčit to prakticky nešlo.. Porody v pohodě, děti v pohodě

kemalova
autor
29. srp 2021

@sirinfirst děkuju za uklidnění já to mám od zacatku a popravde už nic nezavadim ☹️ mám stoho hojný výtoky nažloutlý někdy se mění na zelenkavou ale stery mi jsou dělaný často a pokaždé masivně kvasinky ☹️ nemá to to tedy vliv na porod větší poranění nebo přenos na miminko ☹️☹️☹️ děkuju moc

ellyem
29. srp 2021

Měla jsem všemožné výtoky a mykózy celé těhotenství, měla jsem strach, co porod, protože to bylo dole citlivější, bolelo to... musela jsem přestat cvičit i s Aniballem, jak to bylo nepříjemné. No a pár dní před porodem mykóza sama vymizela a já porodila zdravé mimčo se třemi malými vnitřními stehy 🙂

kemalova
autor
29. srp 2021

@ellyem děkuju za odpověď jsem 32 TT a mykózou trpím od nakyho 9 TT ☹️☹️☹️ mám to pěkně masivně a Bouzel zalecit mi to nejde ... Děkuji za uklidneni protože už teď se bojím co bude při porodu ☹️ zánět mám velký uz at je to za mnou pálení pořád 🔥😳

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru