Holky, už 5 dní jsem na ATB. Stále mě bolí záda v oblasti ledvin a dnes i nutkání na časté močení 😴 Mám obavy, že mi ATB nezabírají, ale zapomněla jsem se zeptat, jaký by byl postup, kdyby opravdu nezabraly. Jak jste to měly vy?
Krásný víkend
Mám Amoksyklav 2x denně/1tb.
Mě naštěstí zabralo v těhotenství na močák brusinky a brusinkový čaj, na atb nedošlo.
myslim, ze kdyz ti tyto nezaberou, tak ti daji jina, treba sirokospektralni... nebo budou hledat moznou pricinu i jinde nez je treba zanet ... ale po 5 dnech nelepsicich se priznaku, bych naklusala zpatky k dr...
Tak ve středu jdu na kontrolu, pak napíšu, co mi řekli
@monib66 Jsem čerstvě po školení na téma záněty močových cest, zkus si koupit Blokurimu. Je v ní manoza která má podle nových výzkumů větší efekt na záněty močových cest než antibiotika. Plus bych přidala ještě vaginální laktobacily Gynimun, protože močová infekce často přechází v genitální infekci, zvlášť po léčbě antibiotiky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@monib66 co mas za atb? ja mela zinnat ktery mi taky nezabral a dostala jsem amoksiklav