Ahoj, mám takový problém a už si nevím rady - jsem v 15 tt a hrozně mě bolí jakoby močový měchýř, je to dost ostrá bolest, nejhorší je to při sezení třeba v autě a hlavne když se mi chce čurat, to sotva chodím. Navíc občas mě močení pálí, ale ne vždy, hrozne me bolí zadá (v oblasti ledvin?) a připadá mi, ze mam minimálně zvýšenou teplotu. Napadl me zánět močáku, ale když jsem před týdnem byla u dr na kontrole tak CRP bylo v normě a ultrazvuk taky Ok. Nevíte co by to mohlo být? Pripadne pokud je to zánět, počká to do pondělí, nebo to muze miminku ublížit a mela bych si udelat vylet na pohotovost ?
Ja prave nic paliveho nejedla a nejhůř to boli kdyz mam plný měchýř, po vyprázdnění je to zase na chvilku Ok:D tak nevim no
@darxie Mě to občas dost bolí i když čurám, jako že mě píchá v oblasti močáku a pak to přejde....já už taky nevím :D Asi si když mě to nepřejde dám pro klid duše zkontrolovat moč a víc to řešit nebudu 🙂 Zánět močáku by se mohl dostat do ledvnin a je to dost nebezpečný, takže jsi radši taky prostě dojdi znova 🙂
Tak jsem vcera jela - zánět mocaku jako hrom a počínající zánět ledvin... No nic moc, ale snad bude mimi ok..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem taky 15 týden a řešila jsem stejný problém, ráno(minulý týden v pátek) jsem šla s močí za obvodní tak jí zkontrolovala a vše bylo v pořádku, říkala, že mě to může pálit z jídla, že to v těhotenství tak bejvá, když jsem byla teď v uterý na gyndě a říkala jsem mu to, i to jak mě to bolí, tak mě řekl že je to normální, že se tam roztahují různé svaly a že to prostě bolí.
No a teď mě to pálí pořád, občas mě to i bodá v oblasti močáku, tak je to asi prostě normální. Ale raději si stejně s močí ještě zajdi 🙂 Já bych šla pro jistotu.