Zánět moč. měchýře? Tmavě rudá moč, bolest hlavy

mitchie
7. únor 2016

Dobrý den,
Od včera mě pobolivalo bříško, dnes jsem po ránu měla tmavě rudou moč, poslední dny mě hodně bolí hlava a myslím si, že mám horečku. Zdá se mi, že mám něčeho nedostatek 😒 mám rozpraskané koutky úst. Užívám cca týden gravital. Jinak jsem doma na neschopence, nikam netrajdám, jen když je potřeba... Bolí mě celý člověk.
Může to být třeba zánět? Před 5 lety jsem ho měla, po narození jsem měla špatné ledviny.

Zítra si zajdu k dr. co mi na to řekne. 😒 mám strach, máte s tím někdo zkušenosti v těhu?

mpbk
7. únor 2016

Na začátku jsem měla 2x za sebou zánět. A pokaždé antibiotika. Pak jsem ho měla znovu a to už jsem si pro atb nešla a řešila to tak nějak domácky a přetrpěla to.

alpinka1
7. únor 2016

@mitchie já měla úplně na začátku, když jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná, brala jsem atb. Dost na záněty močových cest trpím a chodím k dr jen pokud mám krev v moči, jinak léčím sama. Pokud máš horečku, krev v moči a navíc jsi těhotná, tak by asi bylo lepší, abys na nic nečekala a jela na pohotovost! Zvlášť, když jsi měla problémy s ledvinama!

mitchie
autor
8. únor 2016

No tak jsem jen trochu nachlazená, dnes už teplotu necítím. Co je překvapující je, že ta zbarvená moč byla tím gravitalem.... Den předtím jsem si mulťák dala až po večeři, protože se mi blbě poliká, a nešel mi po obědě spolknout.
Zajímavé, že mi to zbarvilo úplně do ruda...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru