Holky co vam nejvic a nejdrive pomohlo pri zacpe v 9 mesici?? Dekuju za rady 😊
Mně pomáhalo lněné semínko. Večer jsem namočila lžičku semínka do vody a ráno snědla s rozmačkaným ovocem.
6 sušených švestek večer zalít do hrnku horkou vodou a ráno je sníst a vodu z nich vypít. Zaručeně to pomůže. Já trpěla vždy na zácpu po porodech a vždy do týdne bylo vše výrazně lepší...
Andy, já měla to samé a stále jsem žila v tom,že je to normální díky těhotenství.Pak jsem porodila a nic moc se neměnilo....Pila jsem hodně mléka a jedla mléčné výrobky...
Když jsem pak kojila malou měla často zelenou stolici a to jsem jedla vše poctivě (hlavně podle babiček a čínské medicíny)-dokonce jsem2 kg přibrala.... tak jsem postupem vyčetla z netu ,že má malá asi reakci na kravské mléko co piji já. Tákže jsem to nahradila mandlovým,rýžovým apod.... No a po týdnech jsem začala chodit k........
Jo a mělo to dohru vlastně !,nedošlo mi že bych malé neměla dávat obyčejné pokrač. mléko a rozjel se nám ekzem uf!!!!
Jo a ty švestky jsou fakt spása
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
zkus rano nalacno teply svestkovy kompot, nebo koupit susene svestky, vecer je namocit a rano i s tou vodou to snist. obecne se nacpat hodne vlakninou, tj. ovozel, ale zas budes nafouknuta, to si clovek nevybere