Výtok v těhotenství, může to znamenat nějaký zánět?

ajina10
24. čer 2015

Ahojky holky, je mi to nepříjemné ale zeptám se. Pred otěhotněním jsem trpěla na časté záněty spodku a časté výtoky. Po otehotneni se to uklidnilo. A ted posledni tyden mam zase hustý světlý vytok. Mam strach abych neohrozila miminko, k doktorce jdu až za měsíc. Mate některá zkušenost? Dekuju

evcann
24. čer 2015

@ajina10 já mám také a stále a i hodně a všechny stěry byly ok, je to normálni, nekdo má víc nekdo mín, neboj 🙂

karlajasmine
24. čer 2015

@ajina10 muj doktor rikal ze pokud nic nepali a nesvedi, je to normalni. Pokud mas strach zavolej si do ordinace at ti udelaji ster 🙂

gabrielaariela
24. čer 2015

Já jsme na výtoky nikdy netrpěla, až v těhotenství a to je běžná věc. Ale pokud váš to uklidní, klidně se u doktora ukažte dřív.

veronika182
24. čer 2015

těhotenský výtok je zcela normální, máme ho snad každá 🙂 intimka je od těhu můj nej kámoš, pokud tě nic nesvědí, nepálí a je to bílé, je to ok 😉

ladyhacek
24. čer 2015

mě také doktor řekl, že když to nepálí je to celkem běžné, na stěru jsem pak nic neměla

martina_z
24. čer 2015

Nejspis kvuli vytoku,respektive infekce, jsem predcasne porodila. Nechala bych si udelat kazdopadne stery, zvlast jestli tvrdne bricho nebo citite tlak v podbrisku. Podotykam, ze vytok nebyl nijak hojny, svedivy a ani vyrazne nepachnul, proste vypadal "normalne". Nechci strasit, ale radeji bych to nechala zkontrolovat, nez abych si pak neco vycitala.

ajina10
autor
24. čer 2015

@martina_z dekuji za info

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru