Ahojky holky, je mi to nepříjemné ale zeptám se. Pred otěhotněním jsem trpěla na časté záněty spodku a časté výtoky. Po otehotneni se to uklidnilo. A ted posledni tyden mam zase hustý světlý vytok. Mam strach abych neohrozila miminko, k doktorce jdu až za měsíc. Mate některá zkušenost? Dekuju
@ajina10 muj doktor rikal ze pokud nic nepali a nesvedi, je to normalni. Pokud mas strach zavolej si do ordinace at ti udelaji ster 🙂
Já jsme na výtoky nikdy netrpěla, až v těhotenství a to je běžná věc. Ale pokud váš to uklidní, klidně se u doktora ukažte dřív.
těhotenský výtok je zcela normální, máme ho snad každá 🙂 intimka je od těhu můj nej kámoš, pokud tě nic nesvědí, nepálí a je to bílé, je to ok 😉
mě také doktor řekl, že když to nepálí je to celkem běžné, na stěru jsem pak nic neměla
Nejspis kvuli vytoku,respektive infekce, jsem predcasne porodila. Nechala bych si udelat kazdopadne stery, zvlast jestli tvrdne bricho nebo citite tlak v podbrisku. Podotykam, ze vytok nebyl nijak hojny, svedivy a ani vyrazne nepachnul, proste vypadal "normalne". Nechci strasit, ale radeji bych to nechala zkontrolovat, nez abych si pak neco vycitala.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ajina10 já mám také a stále a i hodně a všechny stěry byly ok, je to normálni, nekdo má víc nekdo mín, neboj 🙂