Nevím co to je , ale udělali se mi jakýsi pupínky co svědí..začala to na stehnech kde je to nejhorší a ted už to mám i na břiše a lýtkách..nevím čím to mazat abyto bylo lepší..nemá někdo zkušenost?
@zuzik106 zvláštní... i já mám takové malé pupínky, na ruce, svědí to od včera, mažu to fenistilem ... a to ten test mám pozitivní týden ... nejdřív jsem myslela, že mě něco poštípalo (i když jako štípance to nevypadá), ale že by to bylo takhle rychlý 🙂 ten fenistil si zkoušela? mně to zabírá ...
@zuzik106 já fenistil kupuju v lékárně 🙂 já mám třeba alergii na sluníčko, je to takové hodně stejné, pro mě je nejhorší, když mám nějaké tričko, o které se to škrábe :( nevypadá to nějak takhle? http://ibuska.blogspot.cz/2010/05/blog-post_798...
@p3tulkaa tak nakonec nic...zrovna ted doktroka do 4ho neordinuje..,jak naschvál...tak sem si koupila dětskej pudr...a zatím je to fajn aspon to tolik nesvědí...tak nevím..bud to přejde nebo to budu muset pak u doktorky znovu zkusit..zas právě mám strach si tam dávat jakoukoli mast abych tomu špuntovi nějak neublížila..
@zuzik106 tak to je dobré 🙂 já byla v lékárně a tam ta lékárnice byla nějaká natvrdlá, říkala jsem, že jsem četla, že fenistil by se neměl v 1. trimestru a jestli mi nemůže doporučit něco jiného (nehledě na to, že i bude léto a já komáry přitahuji, jsem na bodnutí alergická a jediný fenistil mě zachraňuje), tak mi řekla, že asi nic neexistuje a že to budu muset přežít, ale mám se zeptat svého doktora 😀
Mám neuvěřitelné akné po celém obličeji a suchou vyrážku a krku a dekoltu. Nikdy jsem na akné netrpěla a vyrážku jsem také neměla, kosmetička si už nevěděla rady, tak jsem šla na kožní. Tam mi doktorka řekla, že vzhledem k těhotenství mi nemůže napsat to, co normálně dává, takže mi předepsala na obličej Skinoren krém a Aknecolor (je to jako BB cream) a na suchý exém na krku používám Dexeril, ten je super, natírám s ním dceru už 2 roky.
@p3tulkaa tak jsem nakonec byla akutně na kožní protože jeto horší a horší...doktorka se uplně zhrozila...říkala že to může bát hormona nebo jídlem čímkoli...takže mi nařídila dietu pít jen vodu a předepsala mi tekutej pudr..a když se to nezlepší tak musím do nemocnice :( sem z toho úplně špatná ted sem namazaná uplně bílá..pořád to svědí.,.ve středu mám jít na další ultrazvuk tak snad to bude lepší
@p3tulkaa tak je to špatný...dneska sme byla v nemocnici pač už nemůžu pomalu chodit a ve středu po ultrazvuku nastupuju do nemocnice si lehnout....nohy mi už aj fialový a bolí...tak doufám že je aspon mimi v poho..ale kožní říkala že by to nemělo na něj mít žádný vliv...tak snad to bude dobrý..jen mám strach z nemocnice..nikdy sem tam nebyla takl nevím co mě čeká ...a mám strach z jídla 🙂
tak už tu ležím 4den a pořád nic nevím. Vyrážka pomalu ustupuje ale hodně pomalu...pořád mi nic neřekli jen že to je asi hormonama nebo co,,, už chci domů v pondělí mám jet na screening tak doufám že mě už pustí...
asi mám podobnou vyrážku, používám mast z lichořeřišnice a třezalkový olej - to konečně zabralo...a ostříhat nehty 🙂
ahoj mě začala vyrážka stejně na stehnech malýma pupínkama děsně to svědilo šla jsem hned na kožní dala mi mast s kortikoidama a dithiaden na uklidnění, opravdu hrozně moc to svědilo doktorka sama mi nic neřekla pořádně že snad z nějakýho jídla, mastičkou se mažu ale rozšířili se mi pupínky i na břicho ruce a celé nohy děsně to svědí na internetu jsem se dočetla že to může být vyrážka v těhotenství která se ztrácí až pár týdnu po porodu a neuškodí to plodu ani matce objevuje se na konci těhotenství...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já měla vyrážku na břichu, když jsem si ho mazala různýma krémama. Časem to prostě asi už nezvládlo a začlo se bránit. 'Taky mě to strašně svědilo, jsem si to furt škrabala až jsem si tam udělala malinkatý roškrabaný stroupky......velmi nepříjemné.
Pak jsem tomu musela dát pár dní klid a pak jsem mazala už jen BIO-OILem. Na ten jsem už žádné nežádoucí reakce neměla.