Děvčata, potřebuji Vaše názory? V neděli jsem si volala sanitku jelikož jsem na začátku 19týdne a najednou jsem měla vlhkou vložku. V nemocnici jsem byla 2 noci , dnes mě pustili. Vložku co jsem tam dovezla, polili ti roztokem a bez reakce. Moč, krev a kultivace bez nalezu. Na UTZ miminko v cajku, cipek 5cm, vše zavřené. Dnes jsem šla pro dceru do školky a opět vlhká vložka, zase podobné množství (pár kapek). Je možnost že by to i po vyšetření byla voda? Nebo měla některá z vás výtok podobný vodě? Děkuji
@sunshine125 ja mam taky hodne vodovy vytok. Ale rekli mi, ze to nic neni a je to normalni.
Nekdo mi taky rekl, ze plodovka by tekla stale. Ale taky to mam tak, ze to tece treba jenom rano a potom uz cely den nic.. Kazdopadne rekli mi, ze to je normalni. Navic mam to skoro od zacatku tehu a na vsech vysetrenich bylo vzdy vsechno v poradku a i mnozstvi plodove vody mam optimalni..
Takze jsem se na to vykaslala a beru to proste tak, ze je to normalni
@pekkaa me to tece porad,v klidu min,v pohybu vic. Fakt jsem z toho na nervy.
@sunshine125 stejne se chova ale i vytok. Pokud ti v nemocnici rekli, ze to je ok, tak tomu ver.
Ja jsem to taky hodne resila a bala jsem se, ale precetla jsem si uz za tu dobu dost a ma to hodne tehulek
Tak se přeléč vagin. tetraborickýma globulema, ty z tebe taky potečou, ale po léčbě budš mít 😉 klid.
@pety91 tak zanet nemam,vysledky v poradku. Jen vlhka vlozka,zadny velky mnozstvi,zato skoro porad... Nevim jestli s tou vlhkou vlozkou letet znovu k dr. Ma jeste nekdo zkusenost?
@sunshine125 Ahoj tohle je v těhotenství jeden z jevů ,který není vyjímečný a je to v pohodě. Pokud máš zavřený čípek, mimičo je v pohodě tak se nestresuj - tím ubližuješ prckovi 😉 některé ženy to tak prostě mají ,že mají výtok celé těhu ,ale není to nic co by se muselo radikálně řešit - když je kultivace a vše ostatní taky OK.
@sunshine125 V porodnici mají test Amnisure, je to takový papírek, co se dá do pochvy a zbarví se tuším do zelena, když je pozitivní. U nás v lékárně se asi koupit nedá.
@jhoki v nemocnici to polevali takovym tim oranzovym roztokem, melo by to zezelenat, kdyby to byla plodovka a bez reakce. V lekarne to ale nemaji :( ptala jsem se na to
@terez225 dekuji za uklidneni, v tomhle tydnu me to fakt desi :(
@sunshine125 Opravdu buď klidná -to je hrozně důležité kvůli prckovi , raduj se z těhotenství 🙂 není třeba se otáčet za každým píchnutím,nebo výtokem - když všichni tvrdí ,že jsi v pořádku i s miminkem . Hezky si užívej ať to dopadne všechno krásně jak si přeješ 🙂 🙂
@sunshine125 Ten Amnisure je trochu na jiném principu než roztok. Taky jsem měla vlhko, ale bylo to tím, že jsem se potila. Myslím, že v tvém případě to bude jen neškodný výtok v souvislosti s těhotenstvím.
@sunshine125 a vůůbec za chvíli tě čeká velký UTZ ,když máš teď 19.týden tak se podíváš jak se má miminko krásně u tebe 🙂
@terez225 jo jdu tam 9. Tak snad bude vse ok 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky mívám "vlhkou" intimku, připadá mi, jak kdybych si občas učůrla 😒 Nic mi není, ani mě nic nebolí a tak to neřeším.