Viróza v 15tt, neovlivní to výsledky vyšetření moči?

monikavlckova
2. dub 2015

Holky jsem v 15 tt. Zítra jsem objednaná do poradny, ale mám rýmu a kašel. Neovlivní to nějak výsledky moči . Zítra ji mam přinést i na rozbor. Mam se radši přeobjednat nebo tam normálně jít i s močí? Diky

jitavrtule
2. dub 2015

@monikavlckova výsledky moči to pravděpodobně nijak zásadně neovlivní, max může vyjít bílkovina, pokud by byl někde v těle zánět. Ale přijde mi jako slušnost nemocná do poradny nechodit - nejde jen o tebe, většinou tam bývají taky jiné budoucí maminky, které to od tebe fakt nechtějí chytnout a to samé platí i pro doktora a sestru. Pokud je ti blbě, zavolala bych tam a domluvila se na pozdějším termínu, až už budeš zdravá.

monikavlckova
autor
2. dub 2015

Včera jsem byla právě u lekare a říkal že mi v celku noc není. Je to prý jen vyčerpání. Ale ta ryma mě štve

naomi6
2. dub 2015

@monikavlckova Já jsem normálně do poradny šla, měla jsem tehdy fakt šílenou rýmu, kašel, bylo mi zle, ale musela jsem jít zrovna na odběr krve, takže jsem musela. Klidně bych šla. Držím palce 😉

monikavlckova
autor
2. dub 2015

Ja ji radši ráno zavolám... Díky holky

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru