Holky, čao.
Já jsem na začátku těhotenství, 5+0. Celá rodina má už týden virozu: kašel, bolest v krku, bolest hlavy, rýmu. Naštěstí bez horečky. Už z toho pomalu dostáváme.
Prosím vás o zkušenosti. 🙏 Předem děkuji. Bojím se.
PS zajímá mě i zkušenosti těch kdo dřív zakládaly podobné diskuze, jak to později dopodlo. 😊
V začátku těhotenství je riziková hlavně horečka, takže hlídat teplotu a zavčasu srážet třeba Paralenem. S první dcerou jsem měla v začátku podobnou virózu a je zdravá. Teď v druhém těhotenství jsem měla v 8tt docela nepříjemný průběh covidu, jsem v 7.měsíci a miminko vypadá úplně v pořádku.
Měla jsem virózu i s horečkami, taky někdy kolem 5tt. Dcera je úplně v pořádku. Už jí bude pět let.
Při prvním těhotenství jsem též měla virózu a holčička má bez mála dva roky....
Druhé těhotenství jsem měla hned dva měsíce po sobě virózu a začínám pátý měsíc,miminko v pořádku.....
První těhotenství naprosto celé bez viróz. Ale další 3 jsem hned na začátku chytila těžkou angínu s vysokými horečkami. Naprosto stejné problémy... Všichni jsou naprosto zdravý, někdy až moc 😀
Já měla na samém začátku těhotenství angínu, měla jsem antibiotika a naštěstí vše OK...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsem to taky tak na začátku těhotenství a teď mi tu skáče po hlavě úplně zdravá holčička, který bude za chvíli rok a půl. Všechno bude v pořádku ❤️