Vibrace ze stroje, neublíží miminku? Jsem v 29tt

sara04
19. dub 2016

Ahoj maminky, pracuji ve firmě, která přistavuje halu. Vibrace ze stroje, který utužuje půdu otřásaly celou mojí kanceláří, že mě samotné se z toho točila hlava. Mám teď strašný strach, aby neublížily miminku (29tt). Nemáte některá podobnou zkušenost nebo informace o těchto věcech?

mogwaika
19. dub 2016

@sara04 Rychlost a vibrace – ani vibrace a zrychlení při vzletu a přistávání nejsou pro dítě v děloze rizikové. Studie dokázaly, že rytmus srdečního tepu nenarozeného dítěte se v těchto situacích nijak neliší od normálu. Citovala jsem kousek článku o létání v těhotenství, jinak se nic kloudného najít nedá. Mimčo chrání plodová voda, nebála bych se 🙂

kittynka
19. dub 2016

Tohle je zbytečný strach. Nenervujte se,myslím že se nemáte čeho bát. 🙂

verka4d
19. dub 2016

Ne,nijak to miminku neublížilo 🙂 Opravdu zbytečná starost 😎

sara04
autor
19. dub 2016

já jsem právě taky hledala po netu cokoli co by se toho týkalo a nemohla jsem nic kloudně najít :-/ Moc vám děkuju holky, uklidnily jste mě 🙂 ;)

verka4d
19. dub 2016

Dokonce jsem četla pravdivý příběh slečny,která byla ve 12tt a skákala padákem. Ten se jí bohužel zasekl a ona dopadla natvrdo na zem z nějakých 8-mi metrů, Obličej rozbitý,kosti polámané,ale miminko naprosto v pořádku 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru