Ahoj chci se zeptat, jestli je tu nekdo, kdo měl velký hematom v 1.trimestru a nevstrebal se ale ,,odtekl,,? V 9tt jsem silně krvácela a následek byl hematom 5x5cm. Pak byl klid a ve 12tt špinění a krvácení tmavě hnědou krvi. Prcek v pořádku, hematom se přesunul dolů pod plod. Vecer a přes noc to že mě opravdu teklo, omlouvám se za výraz..ale tmavá hnědá krev. Takže já doufám že se ho zbavíme už. Měl to někdo podobně a prcek to ustal?
@milsmi Ahoj,ja mela taky v 9.tt velky hematom a lezela jsem i tyden v nemocnici. Nastesti odchazel postupne a behem 5 dnu byl pryc. Byly to hrozne nervy,ale mrnousek se drzel zuby nehty 🙂 Od te doby mam klid (tuk tuk)... Doporucuji hodne lezet. Ja jeste uzivala Ascorutin a Utrogestan. Drzim pesti,urcite to bude dobre 🍀
@kysloberga mohu se zeptat jak odcházel? Špiněním nebo spíš krvácením tmavou krvi? Utrogestan a cyklo3fort beru od toho 9tt...snažím se ležet, nic moc nedělat, ale mám doma 3letou dceru takže to moc úplně nejde. S ní jsem taky měla hematom ale menší a ten se vstřebal bez krvácení. Tenhle je asi tak velký že musí spodem..
@milsmi No odchazely ze me kusy tmave hnedych az cernych srazenin(vypadalo to jako kusy jater) a pak jsem jeste par dni spinila nez se to uplne vycistilo... A na spineni doporucuji hodne vitaminu C,ja kazdy den preventivne piju vodu s citronem 😊
@kysloberga moc děkuji. No že mě šlo toho hodně, hematom byl prý jak pomeranč. Po kontrole se dost zmenšil takže hodně odešlo a prcek se drží. Tak uvidíme 🙂
@milsmi Tak to je dobre,drzim pesti 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem měla ještě větší, ale ve 14tt,a do 2 týdnu se mi vstřebá, teď jsem ve 27tt,a jsme v pořádku. Na pohotovosti mi předtím daly ascorutin a ultrogestan.