Ahoj holky mám na vás dotaz.. zhruba od 16tt mě šíleně bolí záda a podbřišek 😒 Vím,že je to vše jak se mi roztahuje děloha. Posledních 14dní je bolest šílená bez prášku neusnu,přes den moc nefunguju ☹ Parelen beru 2krát denně bylo mi řečeno že to nevadí,ale přesto mám strach. NĚKDY MUSÍM VZÍT I ibalgin 200.Má někdo stejnou zkušenost,? Opravdu brečím bolestí.Cvičím, chodím na masáž,nic nepomáhá:- ☹ Uleví se mi nebo to už budu mít do konce těhu?? Je to mé 3 těhu a předtím jsem to nezažila ☹ prosím poradtě
Ahoj, já Tě moc nepotěším, ale měla mám stejný problém už od 9tt ☹ Je to také me třetí těhotenství, ani paralen ani ibalgin mi nepomohl, vetsinou me zada boleli v noci a k ranu, takze jsem vubec nespala, na chvilku mi pomohlo teplo na zada, ale bolest byla hned zpatky, brecela jsem cele mesice bolesti, chodila jsem od lekare k lekari, nikdo si nevedel rady, az na ortopedii me poslali k fyzioterapeutce, ktera mi napsala specialni RHB, ale tam jsem byla objednana az za 2 mesice, takze jsem mezi tim trpela dal. Mezi tim jsem podstoupila amniocentezu, a nekolik dni po ni, kdy jsem musela lezet v klidu byli bolesti nejhorsi. Pak se stal zazrak a bolesti jsou mirnejsi, samy od sebe. Ted jsem v 24tt a bolesti mam , ale jsou snesitelnejsi nez na zacatku tehotenstvi, ted uz to asi jiny nebude, budu to muset do porodu vydrzet. Drzim pesti, at se bolesti zlepsi 😉
Záda pobolívají, ale dá se to...někomu pomůže cvičení, někomu třeba plavání...rozhodně ale neber Ibalgin!!! Ten se v těhu vůbec nesmí!!! Paralen nevadí.
měla jsem to v minulým těhu... byla jsem i na neurologii a doktor dovolil 3xdenně 2paraleny500 najednou. To pomohlo... A taky suchý teplo - nahřívat si záda dečkou...
ahoj, taky jsem trpěla v těhotenství bolestma v podbřišku a tvrdnutím celého břicha. Gynekolog mi předepsal hořčík (Magnesium 500mg). Může se brát až 6 tablet denně a docela mi to pomáhalo.... myslím, že by to bylo "zdravější" než ten paralen, tak to vyzkoušej.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
obávám se, že tě neuklidním, u mě to bylo do konce těhoteství, u obou jsem tahala nohy za sebou, chodila jak kačena..s rezervou mi schválili lokální gely na záda, Veral.