Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli s tím nemáte nějakou zkušenost. Jsem 24tt a od včera jsem začala lehce krvácet a odchází ze mě i kusy krevní srazeniny. Byla jsem u dr a tam nic neviděla, že by bylo nějak špatně krom té placenty. Jenže mě celkem děsí ty krevní srazeniny. Z čeho to je, když ani o žádném hematomu nic neříkala a je to ve větším množství. Nezažila jste některá něco podobného? Dr říkala, že kdyby něco tak mám jet do nemocnice, tak teď uvazuju jestli jet a nebo ještě počkat jestli to neprejde. Už jsem s tím ležela jednou v nemocnici a po 3 dnech to přešlo jen jsem neměla ty krevní srazeniny jako teď. Krvácení je slabé jen je víc krve, když odchází i ta srazenina
Urcite vyraz.
Určitě bych jela. Měla jsem taky vcestnou placentu, která se nevytáhla a hodně jsem 3x krvácela... Porodila jsem 31+6
Tak jsem jela a nechali si mě tu. Nic se mnou jako takhle nedělají jen mám brát léky dal jak jsem je brala normálně doma. Udělali mi akorát stery na infekce a ty budou nejdřív v pondělí, tak tu do té doby budu
@duckisek Ahojky, jak jsi dopadla? Co výsledky?🍀
@dadavdadav včera mě pustili domu. Už nekrvacim a bylo to nejspíš tou placentou a ještě jak beru léky na riziko preeklampsie, tak ony prý redi krev, tak to krvácení mohlo být silnější kvůli tomu, takže jsem je musela vysadit. Měla jsem zvýšené crp, tak mi nasadili antibiotika a ze steru mi vyšla jedna bakterie se kterou mám zkušenost z loňska v těhotenství kdy mi kvůli ní odtekla plodova voda a porodila jsem ve 21tt. Tak mi nasadili ještě nějaké globule na zavádění.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na nic nečekej a jeď do nemocnice. 🙄
Také ze mě šly srazeniny, měla jsem nízko placentu. Ležela jsem 2x v nemocnici. Naštěstí mi tady spí teď 3,5 lety syn.