Varixy v okolí konečníku v těhu, pomáhá na to něco?

janapazderkova
28. únor 2017

Ahoj maminky. Mate nejaka zkusenost s varixy v okoli konecniku v tehu? Nejedna se o hemoroidy... Pomaha na to neco? Zmizi to po porodu? Diky moc.

kacireksro
28. únor 2017

ja je mela,vypada to jak vetsi vybehle zily.mela jsem na pysku.nic na to nepomuze,jedine porod.ja je mela asi 5 dni po porodu fuc.akorat u porodu mi ten varix nastrihly a trosku to ze me krvacelo nez to zastavili.ale to se tebe netyka ,nastesti 🙂

klarka711
1. bře 2017

Take jsem mela varixy na pochve a na trislech. Nic na to nepomuze. Gynekolozka mi napsala akorat prasky - Detralex, ale ty jen pomahaly tomu, aby se to vic nerozsirovalo. Opravdu pomuze jen porod. Po porodu zmizely 🙂 kdyby to byly hemoroidy, tak by jsi na zachode krvacela.

bartold
1. bře 2017

Já je měla taky, udělal se mi tzv. Třetí pysk a vzhledem k tomu, že máme krecovky v rodině musela jsem nosit kompresivní punčochy i kvůli krecovkam na nohách díky tomu nebyl takový tlak a s punčochami jako by se to zatáhlo, nicméně jsem musela rodit císařem, kvůli možnému riziku prasknutí při normálním porodu, ale je to samozřejmě individuální jak moc jich máš, já měla prolezlou celou dělohu nabehlymi žilami takže měli strach abych při prasknutí při spontánním porodu nezůstala na stole.

janapazderkova
autor
1. bře 2017

Neni to nic hrozneho, jen par nabehlych jakoby vacku v okoli konecniku, nekrvaci to, ani neboli. Jenom to neni prijemny, kdyz tam predtim nic takovyho nebylo 🙂 tak budu doufat, ze se to nezvetsi nebo nerozleze, zbyva mi mesic a pul do porodu a ze to potom zmizi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru