Ahoj holky potřebovala bych poradit zítra mám termín porodu, ale mám kašel bolí mě hlava a krk, nevite co si můžu dát?😉 Čaje mi nepomáhají děkuji za odpověď,🙂
Bioparox už snad ani neseženeš, byl stažený pro škodlivé účinky.
leda bys ho měla doma,jinak neměl škodlivé účinky ,ale u jedné paní vyvolal astmatický záchvat ve Francii,takže je stažený z volného prodeje
@tyynka1 ja pred druhym porodem mela taky neco pododbneho. Kasel,krk bolel, teplota (cca 39tt), tyden jsem lecila lipovym cajem,pocenim, zabalem na krku a kloktanim,thymomelem na kasel a nic. Po tydnu se vzalo crp a uz jsem byla na antibiotikach. Pomohlo to behem par dni a byla jsem na porod fit. Takze ja bych asi v tomhle pripade chtela zjistit, jestli je to na atb nebo ne a podle toho se rozhodovala. Obzvlast takhle ke konci tehotenstvi...
Na bolest v tomhle stadiu můžeš pouze paracetamol, takže Paralen, Panadol, Paramegal, Paramax, atd.
Na bolest v krku můžeš Septilen, Septofort, nebo bylinkové pastilky Herbalmed určené přímo pro těhotné a kojící. Určitě bys mohla pro nakopnutí organismu i Stopbacil.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
muzes panadol na tu hlavu,na krk septilen nebo bioparox,na kasel stopkasel,stodal nebo drosetux,vic by ti asi poradil doktor