V 37tt mě brní horní strany stehen

verunatom
11. led 2016

horni strany stehna mě jako by brní pocit je takový jako když prijdete s mrazu do tepla....není to nic hrozneho ale všimnu si toho..... k dr jdu az ve středu děkuji

monikagurthova
11. led 2016

@verunatom Ahoj, já mám tohle brnění v celých nohách, dr mi říkal, že je to od toho jak mi otékají, pomáhá mi je zvednout. Nejhorší je to v noci. Je to prý tím, jak prcek roste a tlačí.

verunatom
autor
11. led 2016

me tedy neotékají nic jen horni strana stehen take mě napadlo ze to je tím že tam nekde tlačí na nerv nebo tak něco,.....
už jen to že beru železo a vyšel streptokok jetě tohle ...
¨mam uplně hruzu co bude dál

monikagurthova
11. led 2016

@verunatom No, uvidíš co řekne doktor, ten ví asi nejlíp, ale mě to přijde podobné tomu co mám já. Asi fakt tlačí na nějaký nerv. Zkus nožky dát vejš a uvidíš, nebo si podlož pořádně záda a nohy nahoru. Třeba to pomůže. Držím palce

kocvarovas
11. led 2016

Mně to tak dělalo, když se mi v tříslech začaly dělat křečový žíly.. Narůstající děloha prý brání odtoku krve.. Měla jsem plná třísla a vršek stehen. po porodu se naštěstí vše vrátilo k normálu..

verunatom
autor
11. led 2016

přijde mě ze tam nic nemám...... už at jdu k dr to je něco jak se člověk furt bojí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru