Ahoj holky jsem tu nová doufám že dělám(píšu) správně kam mám 🙂 Chtěla sem zda má někdo zkušenosti s tím co napíšu nebo co byste udělaly,snad nebudu za trupku 😀 Jsme v 35+4tt 3 miminko ale úplně jiný to je.V pátek jsem měla kontrakce,jela sem do porodnice(Jablonec.n.n) natočily mě a nechali si mě tam,dali my kapačku magnézium plus injekci za dvě hodiny mě řekly že je to horší že mě musí poslat do Liberce že mají inkubátory až od 36tt kvůli plicím,Odvezli mě tam mě natočili zkotrolovaly na dupovali mě ze všech stran magnéziem a poslali ráno domů,s tím že mám klidový režim,magnezium a na kontrolu ke svému doktoru at musí týden vydržet v bříšku.Ale včera na večer země vyšel krvavý hlen,a od té doby jdou země hleny,občas s krvavý občas hnědý,trošku mi tvrdne břicho a občas to cítím v zádech,ale ležím,vyspala sem se ,ráno sem myslela že už nic ale pak země zase hlen,celý den i když ne furt s krvý!Tak ted nevím,mám to daleko a hlavně nechci jezdit zbytečně,k doktoru budu moc až v úterý,!!!Zajímalo by mě zda má tady někdo zkušenosti atd.
A samozřejmě nejsem blbá při pocitu že je to špatny volám a jedu 😠 Děkujuu 😅 😅
Radši za hysterku, než pak litovat. Jela bych hned, pokud z toho máš špatnej pocit. Mají povinnost tě prohlédnout. Na blbý ksichty a poznámky kašli, hlavní je, abys byla v klidu a nic nezanedbala.
Jed do nemocnice at te zkontroluji. Ja pred dvema mesici jsem od rana do pozdniho odpoledne necitila prcka ze by se hnul, a to ani po jidle ani kdyz jsem si natruc dala kousek cokolady,coz ho jindy pekne roztancilo. Sice na me doktorka koukala trochu rozladene ale utz mi udelala a behem vysetreni mi povida "fakt ho necitite?" Ja ze ne.. tak mi na utz ukazala jak se tam vlni v rytmu samby a cuca si pesticku a pritom ja necitila ani zasimrani. Pak mi sama rekla,ze lepsi jet desetkrat zbytecne nez jednou pozde. Cestou domu jsem prckovi vynadala,ze tohle teda ne a ze priste at me kope 24/7 nez abych si znovu prozila ten strach,ze se neco deje.
Takze vykasli se na to co si oni budou myslet... ne vzdy to musi mit dobry konec jako u me..
Holky volala jsme tam a řekli mi že pokud nemám bolesti a malého cítím tak mám do zítra počkat,ale kdyby byli bolesti,větší krvácení nebo odtok p.vody mám volat 155 nebo přijed ale kdyby by se mi něco nezdálo mám přijed hned"Tak ležím,už nekrvácím jen hleny trošku na žloutly a začínám cítii břicho,jak bude víc jedu!!Ale děkuju zítra dám vědět jak u doktora pokud teda nezačne během dne mladej zlobit 🙂
Vůbec to neznám tohle i když mám už třetí 😀 kluka sem přenášela a píchli plodovku a u holky sem trošku zakrvícela jela sem,přijela řekli že mám půlku za sebou,praskla mi do záchoda voda v porodnici a za půl hodky byla venku a byla v termínu 😀,tohle je fakt unikátní těhotenství,zjistila sem to až ve čtvrtým tak že sme si ho nechali,na adopci bych nemohla a už od začátku špatně přibírali mam jen 5kilo na hoře a k tomu těhu.cukrovku tak že mám strach když bude nedonošenej normálně,ale je zdraví tak snad to zvládne,,,,, 🙂 😉
@maminka988 Myslím, že se otevíráte a odchází hlenová zátka, počítala bych s tím, že budete rodit co nevidět. Sama bych na kontrolu pro klid duše jela hned.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Vyrazila bych do nemocnice hned. Klidne do Jablonce.