Dobrý den,chci se zeptat jsem 32tt a uz víc jak 10 dní mám strašně bolesti žeber a páteře...celé dny jen ležím jelikož přes bolest nejsem schopna cokoliv dělat. Nemáte někdo nějakou zkušenost co s tím aby to přestalo.
Všichni říkají ze je to normální cvicim byla jsem i na tejpech a žádná úleva. Miminko zase tak velké není má 1400G A moc jsem zatím nepribrala. K lékaři moc nechci jít aby se mi nevysmali.
mě teda nepříjde normální bejt úplně nepohyblivá, kor jestli si moc nepřirala, jak řikáš, já měla +20kg a byla sem do konce normálně schopná cokoliv udělat, i když s námahou
Můžou to být zablokovaná žebra, mám to teď taky a jsem 21.tt., bohužel se nenajde moc fyzioterapeutů, kteří chtějí mít co do činění s těhotnou. Mně udělali teď v pondělí částečnou mobilizaci dle Mojžíšové, pomohlo to trochu, dá se to aspoň vydržet...
No právě nikdo nic s tím nechce dělat...sehnala jsem paní co dělá masáže i tehotnym tak se na mě kouknu ale až v úterý...jinak kam zavolám a řeknu com se děje tak všichni řeknou ze s tím nejde nic dělat. Už jsem z té bolesti fakt zoufalá.
Tak to mám tady asi smůlu...u nás nechce dělat nikdo ani masáže natož toto.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
může to být s končícím těhotentvím (vyšší váha, větší břicho-já ke konci už taky sotva lezla) každopádně já bych šla k dr., ať už na chíru nebo aspoň k obvoďákoj