Ahoj holky,mám dotaz pokud se některé z vás stalo.Jsem v 31tt holčička je živá jak vítr a tak nevím jestli za to může jestli mě tak kope ale neskutečně mě bolí pravé žebro v horní části.Navic mi teď nějak zčervenalo břicho a to jsem se neskrabala (nemá rada sýr takže ho nesmíme) takže mě nenapada z čeho by to mohlo byt, poradite prosím?děkuji
@sarka2010 co se týče zčervenání bříška to nevím co by mohlo být, ale ty žebra, ty mě tak, šílené boli:-/ malej má vždy nozicku zařazenou v mých žebrech, tak je mám už otlaceny a kolikrát mi přijde že mi je snad zlomí.... Takže tohle je normální, ale to zcervenani nevím....
@andysek2512 jj je to bolest nejde stát sedět ležet,jediný co tak fatboy pomáhá ale to celý den taky nejde se balet 🙂 děkuji za podporu 😉
@sarka2010 jn tak to bude tím jak tam leží a utlačuje ti žebra.... Holt vydržet. Já kolikrát se bojím třeba ohnout ptz mi přijde že mu ty nožky zlomim:D
Ale já se nemám čemu divit mamce jsem tohle taky dělala. Co se rika- oni vám to děti vrati:D takže se ničemu nedivim.... Mě dr říkala, že je taky měla celý namozeny že to bylo šílený.... Takže držím palce ať te to brzy přejde!!!!!🙂
@andysek2512 děkuji no hold musíme vydržet 🙂
@sarka2010 jojo vydržet, mě ted poslední dva dny je až blbě jak mi tlačí na žebra.... A malej pořád né a né ven... tak musím vydržeet 🙂)) Tak držím palce!!!! 🙂)))
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No, co jatra? Nech si radsi udelat jaterni testy.