Úzkostná porucha, deprese aj. v těhotenství

kpslunicko
4. říj 2014

Ahoj maminky, trpím GAD a depresemi-užívám Zoloft....najde se někdo další?

gepe
4. říj 2014

@kpslunicko zoloft v tehotenstvi nevadi 🙂

kpslunicko
autor
6. říj 2014

JJ, beru 50 mg, ale dr. říkala, že budeme muset před porodem na půlku pokud chci kojit. Celkem se toho bojím-poporodní deprese

kroupovamonika
13. říj 2014

Ahojky ja jsem rok po porodu mam taky uzkostnou poruchu beru venlafaxin mam ted hrozne uzkosti

nocinoci
13. říj 2014

ahoj, všem vám tady držím palce at brzy nikdo nepotřebuje léky! já brala dva roky antidepresiva a dostala jsem se z toho a děkuji za to každej den ..... je to svinstvo které ničí tělo .... ale v těžké situaci pomůže .. dvojsečná zbraň... nevím jestli je to k něčemu, ale já se začetla do spousty knížek a jak mi poradila jedna paní, při každé špatné myšlence či strachu okamžitě přehodit myšlenku na něco co mi udělá úsměv na tváři ... můžu říct že jsem dlouho vypadala a občas když to přijde tak jestě vypadám jako "idiot" pro okolí, protože se docela směju .. ničemu ... ale opravdu mi to zabírá ... zničím to svinstvo v hlavě a jak dostanu na mysli něco fajn tak už se pak rozjedu a myslím na jiné věci .. není to lehké .. vůbec vám to nezávidím ☹ .... ale držím pěsti s pevnou vůlí ! nadarmo se neříká: myšlenka je základ! ... 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru