Ureaplasma v 35tt, měla jste to některá?

kikina2610
14. únor 2017

ahoj holky🙂 už druhý měsíc mě trápí řezavá bolest v pobříšku, že kolikrát sotva chodím a bělavý výtok:( Myslela jsem si, že je to zánět močáku, ale v rozboru moče mi nic nenašli......Dneska mi známá říkala, že to vypadá spíše na ureoplasmu, tak jsem koukala na net a příznaky sedí:( měla jste to některá? Ohrožuje to miminko? Jsem 35tt tak mám strach:( Popřípadě je doktor povinný mi udělat stěry,když mu řeknu, že mám podezření na tu nemoc?

medulinek
15. únor 2017

ureaplasmu jsem mela,ale bez bolesti,zato s n eustalym nucenim na zachod

kikina2610
autor
15. únor 2017

@medulinek Taky mě to nutí chodit pořád čůrat, ale to jsem do nedávna přikládala k tomu, že už jsem ve vysokém stádiu těhotenství🙂 Ale mě už to hodně i řeže a mám výtok a zánět močáku to není....A tobě udělal doktor stěry sám od sebe? jak se to pak léčí?

medulinek
15. únor 2017

Delal mi stery,kdyz jsme se pokouseli o mimco,rikal,ze to ma pulka populace jen nekomu to dela problemy a nekdo o tom ani nevi. Dostala jsem atb ja i manzel,brali se nejak,ze se druha tableta brala za tyden,dalsi za druhy a dalsi za mesic,nejak tak. V tehotenstvi se ale nesmely. Urcite bych za doktorem sla hned,at s tim nerodis.

kikina2610
autor
15. únor 2017

Jojo zítra si radši zajdu🙂 Jen mám strach, at nenadává, že jsem si diagnozu určila sama:D Ae už mě nenapadá nic jiného co by to mohlo být.....a radši at se to nepotvrdí, než by se u porodu něco stalo:(

medulinek
15. únor 2017

@kikina2610 vsak mu ji nemusis diktovat,ale zeptat se.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru