Únik moči v těhotenství, trápilo to některou z vás?

konekokira
30. čer 2016

Ženy, potřebuji pomoc, pár týdnů se po pšiknutí stane nehoda. Trápilo to některou z vás? Co zabralo? Přešlo to po porodu? Děkuji 🙂

te_reza
30. čer 2016

😀 😀 😀 jooo, po porodu to zmizlo 😀

mrskato
30. čer 2016

myslím, že to má většina ženskejch, i já 😀 přemýšlela jsem, že začnu posilovat pánevní dno, ale zatím jsem skončila jen u toho přemýšlení 😀 u prvního děcka si to nepamatuju, ale to je asi přirozený, že člověk trochu zapomene na to "horší", stejně tak i ty porodní bolesti - v tu chvíli ti je na umření a už nikdy to nechceš zažít a za nějaký čas si říkáš, že se to vlastně dalo vydržet 😀

lv
30. čer 2016

jojo, normálka.. u kýchnutí, velkého smíchu, zakašlání..a u zánětu průdušek s kašlem fakt velkým jsem si musela pořídit inkont.vložky. Zmizelo to samo po porodu.

konekokira
autor
30. čer 2016

Uf, tak snad to pak zmizí 😀

hanpavka
30. čer 2016

🙂 🙂 rozumím ti... Já se dokonce ptala Dr. jestli nemůže odtékat plodovka, ale to bych prý poznala.. Takže jsem se smířila s tím, že bez intimky nevyjdu.. Taky to pocení mezi nohama v těch vedrech je nepříjemné :-/

konekokira
autor
30. čer 2016

No, v tom vedru s nějakou intimkou bude dost mazec :-/ snažím se aspoň skřížit nohy při kýchání, ale ne vždy to stihnu.

kaci11
30. čer 2016

@konekokira doted pouzivan intim inkotinrcni vlozky a super. Problem byl v tehu a zustal i po porodu.

konekokira
autor
1. črc 2016

@kaci11 takový ty tenký intimní např. Discreet? nebo vyloženě vložky?

kaci11
1. črc 2016

@konekokira kupuju je v lekarne. Jsou to normalni slipovky ale na unik moci. Znacku ti ted nereknu jsem na koupaku. Hodne je na to reklama. Delaji i normalni a i ty slipovky. Bohate staci. Vecer pisnu znacku.

konekokira
autor
1. črc 2016

@kaci11 mockrat děkuji!

kaci11
1. črc 2016

@konekokira je to molimed premium ultra micro. S nima jsem spokojena. A casem to stejne budu muset resit.

romi85
3. pro 2020

@konekokira v prvním těhotenství před 15 lety se mi to nikdy nestalo,teď v 35 letech při druhem tehu se mi to stava celkem pravidelně..psiknuti zakaslani a občas super pocit,když bezite blinkat a do toho se tohle zrovna stane..takže upřímně i já doufám ze to po porodu přestane 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru