Holky,jsem začátek 7 měsíce nějaký 23tt. A byla jsem za poslední 3 měsíce 3x nachlazena. Jednou i zelená ryma. Teď se nemohu zbavit kašle,a po kašli mi tak na 10s ztvrdne brisko a pak hned povolí. Cetla jsem ze je to normální,mam se obávat a jet k lékaři?
Pohyby cítím,jiné obtíže nemám. Maximálně mi mimco tlačí na močový měchýř už.
@malinkata tak jsem se spletla pardon.. me jde ale o to tvrdnuti briska po kašli.. jestli je normalni
Tvrdnutí může způsobit kašel, ale cinkni Dr. On ti pravděpodobně předepíše silnější magnézium.
@ada22 Doktor o tom ví,rikala jsem mu to na poslední kontrole před 2 tydny.. říkal ze to nevadí,že děloha je sval který se napina a připravuje na porod,že pokud to není hodně a bolestivé ničemu to nevadi
A tak co chces, kdyz ti doktor rekl, ze je to normalni? Aby ti dalsich 10 anonymnich profilu reklo, ze je to normalni? Ano, je to normalni. Stejne jako muze tvrdnout brucho po jine namaze nez je kasel, pri smrkani, zvedani cehokoli,…
@elesse díky za milou odpověď.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem 25 týden a jsem 6 měsíc, tak nevím, jak to počítáš, ale jsem čerstvě po hnusné 14 denní viroze a vše v pořádku. Co jsem těhotná, tak jsem na hromadě taky furt