Ahoj holky, prosím Vás o radu. Dnes od rána cítím tupou bolest na levé straně podbřišku.. četla jsem, že je to normální (natahování vazů apod), nicméně už pomalu nemůžu ani chodit bolestí a když už někam jdu, tak v předklonu, což mi normální už nepřijde.. Když si lehnu tak se mi uleví, ale při chůzi a ve stoje se to nedá vydržet. Počkám do rána, ale nevíte co by to mohlo být? Moc díky. Jsem 23tt.
@m46 - jak to s tebou dopadlo? Řešila si to s dr?????
Já to mám poslední měsíc taky. Jenže se k tomu přidaly křeče, které když chytnou při řízení auta, musím si rukama pomáhat zvedat nohy na pedály... Křeč většinou v pravo v podbřišku a když je křeč, začne mi být na zvracení. Včera me dr.poslal na vyšetření do rizikové ambul. a tam jsem při vyšetření začala krvácet. Dr jen - jejda, začala jste krvácet... Dala mi vložku a nazdar. Prý je to z důvodu zánětu spodku. Lehce krvácím doteď.. A křeče jsou pořád.. Napsali mi jakési léky, tak uvidíme po nich :( .. Na UTZ nic špatně neviděli..... ????
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem ve 22.týdnů a mám to od vcera take. Čím to bylo? V leže to neboli, ale jakmile si stoupnu...