Ležím v nemocnici s trombózou v 8tt. Je tu někdo s podobnou zkušeností? Prý si budu pak píchat fraxiparin doma. Jak je to pak s porodem? Může se s touhle léčbou kojit? Nějaká doporučení/postřehy? 🙂
@slayc já jsem si injekce píchala při hormonální stimulaci a teda to bylo jen cca 14 dní a doufala jsem, že to je naposledy. Ale co se dá dělat. Aspoň už vím, že to zvládnu.
Díky moc za reakci. Já jsem někde na netu četla, že se to možná dostává do mléka, tak se nedoporučuje kojit. Ale to jsou ty internety.. 🙂
Díky moc za reakci. Jsem z toho pořád paf. Minulý týden mě začala bolet noha a najednou pohotovost, hospitalizace, atd.. snad bude vše ok.
Ahojky, mám stejnou zkušenost jako @slayc , taky jsem si píchala v těhotenství i šestinedělí, porod přirozený, jeden den po termínu, kojit jsem mohla normálně, jsem sledována na hematologii a nikdo nic neříkal, ani tam ani na gynekologii nebo v porodnici, že by se nemělo kojit nebo nemohl být klasický porod. Přeju klidné těhotenství a ať je všechno v pořádku.🍀
@pipi_puncocha díky moc za uklidnění 🙂
Měla jsem to úplně stejně jako holky nahoře. 🙂
@mateska11 mohu se zeptat, jak ti na trombozu prisli? Me poslednich par dni hodne boli prava noha(oblast vnitrniho stehna) a zhorsuje se to. Nejdriv to bylo jen pri delsim sezeni na zemi, coz mi prislo normalni, ale dnes odpoledne jsem se najednou pres bolest nemohla ani zvednout ze zidle. Otekla ani zarudla noha neni a krecove zily jsem nikdy nemela, nevim co to je a ani kam pripadne jet k lekari?
@joy85 Bolelo me lytko a pak i trochu oteklo. Taky se mi to po par dnech najednou zacalo hodne zhorsovat (hlavne ta bolest, otok tak hrozny nebyl). Radeji si urcite nekam zajdi. Zkusila bych klidne praktickeho lekare, pripadne gynekologa (pokud jsi tehotna). Mne se to zhorsilo vecer, tak jsme byli na pohotovosti pro dospele.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
neprodelala sem trombozu, ale picham si kvuli vysledkum od 17tt clexane, pichani neni bolestive, ani slozite, jen trochu neprijemne, po dnech si clovek zvykne 🙂 Kvuli leidenovi sem si pichala od porodu s prvni dcerou v sestinedeli, kojit jsem normalne mohla, neni duvod, proc by ne. 🙂 Nekde nenechavaji prenaset, nekde to tolik neresi, je to doktor od doktora, kontroluji se casteji prutoky pupecnikem a velikost ditete 🙂 drzim palce 🙂