Tlačení a brnění nohou v těhotenství

oliverka28
22. zář 2018

Krásné ráno holky. Prosim o radu. V noci mě začala tak nepříjemně tlacit a brnět noha, ale jen leva v místě kotníku a tlačí mě to směrem dolu, je to fakt nepříjemné, vubec jsem nemohla spat, pri chuzi to take cítím. Je to normální? Při prvním těhotenství jsem tohle nezažila. Když ji mam ve zvýšené poloze tak to taky žádná hitparáda není, hlavně to tlačení je dost nepříjemné. Otoky nemám. Moc děkuji. Jsem ve 28tt.

jenny91
22. zář 2018

Ahoj, o tlačení nic nevím, ale brnění jsem měla snad celý poslední trimestr taky. Šíleně špatně se mi usínalo, začalo to vždycky večer, ale bohužel jsem to prostě jen přetrpěla, radu nemám... Otoky jsem taky neměla (ale rodila jsem v lednu, takže ten závěr jsem neprožívala v žádných vedrech).

calvac
22. zář 2018

@oliverka28 Ja mela otoky velke,brnely mi nohy i ruce. Pry je to normalni. Preslo me to vsechno az mesic po porodu.

katherinka33
22. zář 2018

Mela jsem to taky tak. V prvnim tehu se mi to neobjevilo, ale ted pri druhem ano, hlavne pred spanim vleze...a to jsem nemela zadne otoky. Byva to pry zatizenim nohou pres den a tou polohou vleze. Pry nic nenormalniho. Nekomu zabira studena sprcha, zmena polohy,podlozeni... nekomu nic jako mne. 😞

oliverka28
autor
22. zář 2018

@katherinka33 No kéž by jen večer. Trápí me to od rána. To jsou radosti,ja si snad v tomhle těhu vyberu snad úplně všechno.🙁

katherinka33
22. zář 2018

@oliverka28 Ja mam v kazdym tehotenstvi neco uplne jinyho...ale jsou to extremy. Dneska 39+1 a rikam si, co jeste prijde. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru