Ahoj, trosku me chyta panika, myslela jsem, ze jsem jen nachlazena, skrabalo me v krku a byla jsem unavena. Ale ted vecer mi teplota vylezla na 37.8, tak nevim, jestli ji mam necim srazet nebo zatim ne?
Ja takovou teplotu bezne nemivam, natoz v tehotenstvi ☹
Takze pri teplote 37.6 ho zatim brat nemam?
ja buch vzala paralen, zalezla do postele, hodne pila a odpocivala
@leniska27 já taky zrovna prodělávám nějakou virózu a raději jsem si zašla i k lékařce a sama mi potvrdila, že paralen nevadí. Samozřejmě ho nesmíš brát jak lentilky. Někde jsem se dočetla, že můžeš 3 paraleny denně. Už mě to trápí od pátku a nějak se toho nemůžu zbavit. Stále mám zvýšenou teplotu. Taky se snažím odpočívat a pít litry čaje. Sama doktorka mi řekla, že to je viróza a moc mi toho napsat nemůže. Takže se neboj vzít si paralen, aby se ti udělalo malinko líp.
No vcera uz se mi to vysplhalo k 39, tak jsem si jeden paralen vzala a od ty doby klid.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@leniska27 ja bych urcite nesrazela. Dala bych si obklad, caj s medem a citronem, zbastila kysane zeli nebo cervenou repu nebo zazvorovy caj apod. proste nejakou vitaminovou bombu a lezela bych. POkud bych nemela teplotu 39 a vic, tak bych si zadne leky nebrala 😉