Jsem 36 tt konecne se po 2revizich zadarilo a cekame holcicku ale dneska mi prisli vysledky na vyter pochvy a streptokok :/ mam hrozny strach co se muze stat po tom co ctu na internetu ... tak hledam radu tady 🙂
Má to dneska asi třetina rodiček. Naprosto běžná věc. Dostaneš antibiotika do kapačky, toť vše. Je i spousta mamin, kterým ta antibiotika dát nestihli a nic se nestalo. Fakt neplaš, tohle je naprosto zanedbatelné.
Opravdu to má hodně žen, není třeba se stresovat. Jen prostě musíte dostat atb před porodem. Toť vše 🙂
Moje sestřenice ho měla taky, říkala, že když jela rodit, tak akorát dostala do kapačky antibiotika, jinak bylo všechno v pořádku. Malej je úplně zdravej 😉
@jitulinda23 necti;)mela jsme to taky.Dostanes atb do kapacky u porodu,jinak naprosto bezna vec.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jitulinda23 Tolik nečti... 😉 Ne, je to celkem normální, má ho hodně holek, jen jeď do porodnice dřív, aby ti stihli dát kapačku s ATB, pak je riziko skoro nulové. Jinak já třeba ani nevím, zda jsem ho u druhého měla nebo ne, stihla jsem porodit dřív, než byla další poradna s výsledky. A i kdybych to věděla, tak by se stejně nic nestihlo, byla jsem ráda, že jsem dojela...