Ahoj holky,
projela jsem to tu a nikde jsem nenašla podobné téma. Trpíte některá chronickým zánětem slinivky břišní? Jak jste zvládly těhotenství? Mě bylo lékařkou těhotenství důrazně nedoporučeno, ale rozhodli jsme se to risknout, protože stav je bohužel neléčitelný (po roce různých vyšetření se nenašla příčina) a dítě jsme chtěli. Ale teď mě to začíná trošku dohánět...
Zajímalo by mě, jak jste si poradily s dietou v těhotenství a zda jste měly nějaké vážnější projevy zánětu v těhotenství než za dob netěhotenství. A zda jste rodily normální cestou nebo vám naplánovali císařský řez...
Když se někdo ozve se zkušenostmi, budu opravdu moc ráda
@im4fun
Zdravím, mám ten stejný problém. Zánět slinivky už jsem prodělala 2x a snad už naposled.
Taky nemůžu najít žádné články, které by se přímo týkaly našeho problému.
Každopádně mne lékař otěhotnění "nezakázal", jen mě upozornil, že je nejlepší alespoň 1 rok nepokoušet se otěhotnět. Každopádně držím palce a přeju hodně štěstí.
@denisakuzmik to bych dite nemela nikdy, protoze zanet mam chronicky, cely zivot. Nikoliv akutni.
No nakonec to bylo tak, ze jsem loni v dubnu o dite v 13tt prisla, ale pred dvema tydny jedno porodila🙂 nicmene kvuli te pankreatitide to byl dost spatny porod zakonceny akutnim cisarem☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Opravdu nikdo nemá zkušenosti?