Ahoj, uz jsem zoufala a snazim se chytat kazde berlicky, snad mi poradite. Jsem v 9tt a uz tri tydny nejsem schopna skoro niceho, je mi hrozne spatne, hodne zvracim, dneska dokonce mam k tomu i nejakou tresavku a motolici a byt se uz obcas lituju, proc mi musi byt tak zle, tak vic lituju svou 2,5 letou dcerku. Manzel ma porad smeny s prescasy a domu jezdi v prumeru kolem sedme hodiny, takze od 8 rano jsme tu s malou samy. Nejsem schopna si s ni hrat, cist ji, jit s ni na prochazku, proste nic, jsem uplne mimo provoz. Pohadky v tv ji moc nezabavi a jedine co zabira, je tablet a hry v nem. Coz je pro me sileny, protoze ji nechci vypestovat zavislost. Jak jste resily zabaveni vasi ratolesti, kdyz vam bylo hodne spatne? Co pro ni muzu udelat? :( Co lze treba vecer s manzelem pripravit na dalsi den? Dekuju moc za nejakou radu.
@luciiinka87 Ahoj. Sice mám pouze jedno dítko, ale šílené nevolnosti jsem zažila taky. Věřím že je to hodně náročné, ale pokud budeš jen doma, pořád na to budeš myslet. Zkus vzít malou ven na čerstvý vzduch a možná přijdeš i na jiné myšlenky a uleví se ti. A pak musíš zkusit i něco sníst, i já jsem neměla na nic chuť, ale kolikrát už mi bylo zle i z hladu. Třeba hrozny jsou dobré nebo popijej kofolu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja to mela podobne..pomahaly mi procházky a čerstvý vzduch..pak na chvíli hřiště,ale to bylo už náročnější...mam kluka, tata mu ráno postavil vláček a koleje..tak jsem seděla vedle něj a on si docela hral sam s minimem asistence...taky hodne ho zabavilo kresleni