Ahoj, potřebuju se trochu uklidnit...u prvního těhotenství jsem nic takového nezažila, tam jsem ani nevěděla, že jsem těhotná...jsem na konci 18tt a dneska od rána mě táhne břicho, nebolí to, nepicha to, rozhodně to nejsou křeče...jenom jakobych měla v břiše něco těžkého, co mě táhlo k zemi, takový nepříjemný tlak...je to jenom když stojím nebo delší dobu chodím.. když si lehnu, hned je to pryč..jakoby mi tam mimino tlačilo nebo je možné, že se napíná děloha, teď plod hodně roste... Díky za odpověď a držte se,😍😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@veritanas rekla bych, ze se roztahuje deloha. myvala sem to takhle na zacatku taky. treba tri dny v kuse a pak zas dobry. patrala sem po tom, jestli to neni tvrdnuti, protoze mi prislo, jako kdyz to bricho nemuzu povolit, nebo jak to popsat. mela sem to i tak jakoby z boku. byl to takovy tah, nevim jak jinak to popsat a doktorka mi na to rekla, ze to bude nejspis to roztahovani delohy. ze to je normalni.