Ahoj těhulky. Jsem v necelém 10tt a už asi 14 dní mě šíleně svědí hlava. Nikdy jsem na to netrpěla a ani lupy nemám. Jen se můžu udrbat.Už je mi to trapný, pořád se drbat jako když mám vši. Díky za rady.
ahoj holky, tak třeba Head&Shoulders má teď nový druh šamponu,který je i proti svědění pokožky hlavy, tak ho zkuste. :o)) Já mám problém s lupy a tahle značka je prostě nejlepší a co je příznivé - i cenově dostupná. 😀
nelis:určitě vyzkouším,dík za typ
Hned běžím do drogerie. Díky za radu. Snad to pomůže. V minulém těhotenství se mi udělaly obří lupy-strupy na hlavě, které se nedaly vyčesat a vypadala jsem jako prašivá. Snad se tomu vyhnu. 😨
taky jsem měla strašný svědění hlavy, nevím už od kolikátého týdne a koupila Head and Sch. a zabral spolehlivě 😉
Ahojky, snáď mi niekto bude vedieť poradiť...už pár dní ma šialene svedí pokožka hlavy, no možem sa udrbať 😠 dlhú dobu som používala šampón Elseve a pred nedávnom skúsila Pantene...myslíte, že to može byť tým? Lupy mám ale NIKDY ma takto nesvedila hlava........
Jejda,vůbec mě nenapadlo,že to může souviset s těhotenstvím...a fakt!Asi týden předtím,než jsem zjistila,že jsem těhotná,se mi začala víc mastit pleť a při linii vlasů se mi udělaly pupínky.Svědí mě celá hlava a už mi nestačí si umývat vlasy ani obden.Budu tedy muset vyzkoušet šampon proti lupům...
Zdravim holky, tak jsem rada, ze o tomhle nekde ctu. asi to souvisi s tehu. Ale nikdy by mne to nenapadlo, jako priznak 😀 Taky se drbu uz asi 3 tydny a je to desny. Vsi nemam, divala jsem se, ale svedeni hruza. Lupy taky nemam. Sampon pouzivam elseve, ale asi by to chtelo nejakej z lekarny, myslite primo na lupy?
Trapi to ted nekterou tehulku?
Co vam pomohlo? Diky a hezky den 🙂
Ahojte tehulky,
tak ja som si tiez myslela, ze toto nesuvisi s tehu ale vidim ze nie som sama 🙂
Mne vyborne pomaha taka lacna kura v sklenechych flastickach od DIXI - proti lupinam ( hoci lupiny nemam )
Raz tyzdenne si to aplikujem a svrbenie sa upokoji.
ja jsem ted koupila head and shoulders a je to hned lepsi. taky na lupy netrpim, ale na svedeni pomohl.
ahojky holky. no já jsem teprve v prvním měsíci - ale můžu se uškrábat. ale ani ne tak ve vlasech jako po celém těle! prací prášek i aviváž stejné, oblečení stejné, sprchový gel stejný.... myslíte, že to je taky těhotenstvím? k doktorce jdu až za týden. do té doby se ale asi nejspíš uškrábu k smti 😒 v práci už se mě ptají, jestli nemám blechy 😀
zkusila bych vyzkoušet šampon od Balea mají ho v DM je sice pánský, ale mě plně vyhovuje. 🙂 U jiného šamponu mě také svědí hlava 😖
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj.posl dobou mi trápí stejný problém.i když si umeju hlavu,tak mi stejně začne svědět.ptala jsem se holičky čím to může být a ta mi řekla,že to může být třeba tím že sem zmenila šampon.přitom sem měla stále stejný.tak jsem teď zkusila šampon na lupy i když žádné nemám a docela mi to pomohlo