Holky, mám takový problém, posledních pár dnů mě svědí spodek(přesněji pysky), dle dr to na preleceni není, ale je to hrozně nepříjemné, už nevím co s tím.. Nemáte některá zkušenost, popřípadě jak se toho zbavit.. Jsem ve 37tt
Ja bych to rozhodne resila, hlavne proto, ze pokud to je kvasinka, budou zmekcene tkane a hrozi poraneni u porodu.
Mám to stejně a to jsem teorve 18tt na radu dr. Jsem koupila clotrimazol a gynocaps (laktobacily) a lepší se to
Zkus chilli intima ten zelený. Osvezuje a tohle "svědění" zaručeně potlaci
Může být přítomna kvasinka, zkuste Clotrimazol globále a mast-poradce se s lékárníkem,ale je to první pomoc. myslím, že gynekolog by vás takto neměl odbýt, ještě když jste těhotná. Omezte sladké jídlo a nápoje- kvasinky se tím ještě rychleji množí, protože se cukrem živí!
Me dali-doporucili canesten a ten mi jediny pomáhá. A co pomaha mne je pokud mozno chodit v sukni satech co nejvíce "na ostro" samozřejmě doma 😂 a taky jak ucitim svedeni, jdu se ihned osprchovat vodou-vice teplou, vysusim fenem a namazu canestenem. Vzdy mam do dvou dnu pokoj. Trpim na toto casto. Tohle vse kdyz delam pomuze. No a samozřejmě vysadim sladke a bilou mouku - preventivně.
Mně pomohl Cannaderm intime, příjemná mycí emulze. Doporučila mi to gynekoložka.
Možná se ti můj dotaz bude zdát hloupý, ale jak vypadá tvůj jídelníček? Dost možná máš kvasinku a úprava jídelníčku (dočasná dietní omezení) by mohla pomoci.
ahoj, dopln lactobacily, vypada to ze se premnozili kvasinky. Za me jednoznacne gynocaps - dvou tabletove balení. Prvni tabletu zavedeš první den na noc a druhou az 5. den opět na noc. Vyhnes se kazdodennímu zavadeni. Je to mnohem pohodlnejsi. Nemam rada kazdodenni zavadeni, takze jednoznacne nejlepsi. vzdy mi Gynocaps pomohl. Věčím, že ti zabere. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já měla dřív na svědění spodku mast fungicidin, byla top, ale nevím jak he to v těhotenství