Svědění kůže na zádech, prsou a břiše v těhotenství

petta12
17. bře 2018

Ahojte řešila jste některá svědění bricha, prs a zad v těhotenství? Jsem 20tt a hrozne mě to svedí. V pondělí to jdu řešit na gyndu jen mě zajímá jestli měl někdo stejný problém. Děkuji 🤔

slimacikmia
17. bře 2018

@petta12 jasné, to je bežné. Koža sa naťahuje, vysušuje, tak svrbí... natieram bambuckým maslom.

koblizek3666
17. bře 2018

Mě od začátku těhotenství taky všechno svědí... :/ hlavně obočí z toho bych se zbláznila.. 😁 po sprše je to snad nejhorší.

sharks555
17. bře 2018

Taky jsem měla ten stejný problém a řekli mi že si to stačí namazat tělovým mlékem a na břicho je dobrý ten bi oil 🙂

fafaline
17. bře 2018

Osypalo se mi celé brisko, strašně svedi a nedá se to vydržet. Vyloženě to tedy lecim na kožním, protože se přidala i krupička a to bych proste dalších 10tt nevydržela.. ale je to lokální a vypadá to, ze to je z bazénu, chodím 2x týdne plavat sama a 2x s malym. Takže jak je kůže teď citlivá a napíná se, tam to takto dopadlo. Ale kamarádce svědilo v tehu cele tělo a byl to problém s játry!

sviva
17. bře 2018

Taky mám teď období svědění, zvlášť když se kůže napne... třeba když si přisednu paty, můžu si udrbat nohy. Připisuji to změnám, mažu a těším se až to přejde. Beru to jako jednu z věcí, která prostě s těmi všemi změnami přišla. Je to otravné, ale snesitelné. Kamarádku svědilo celé tělo, opravdu hodně...drbala se až do strupů. Nakonec byl tuším problém někde ve střevech.

petta12
autor
18. bře 2018

Já právě doufám že je to tím pnutím, ale v pondělí si skočím pro jistotu na gyndu a na krev jestli ty játra jsou ok a budu mazat, mazat a mazat je to pak lepší tak to asi bude tím ☺ děkuji vám

raduna78
18. bře 2018

Me vysli spatne jaterky tri tydny po sobe a stale se me v poradne ptaji, zda me neco svedi. Radeji nechat si udelat testy. Pry to byva i priznak neceho vaznejsiho.

vendelinka08
18. bře 2018

@petta12 sestrenku svedilo cele telo...mela to ze spatnych jaternich testu. Takze urcite zajdi na gyndu a nech se zkontrolovat. Vim..ze strasne trpela..nekdy se nechala i hospitalizovat a neco ji davali..

pajushak
18. bře 2018

Jo, ja sem nakonec skoncila v nemocnici s jaterni cholestazou, byla jsem tam tyden a cpali do me asi 12 leku denně.. Musela sem je brat az do porodu

codal
18. bře 2018

Moje mamka měla taky problémy se svěděním a taky to byl problém s játry.Urcite to res!

petta12
autor
18. bře 2018

Vsak ja jdu v pondeli k doktorovi sem psala dekuju

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru