Ahoj holky, jsem trochu zoufalá. Poslední dobou mě trápí svědění genitálií ( spíš až na klitorisem a i okolo) a taky kolem konečníku. Je to už delší dobu, ale přiznám se, že nevím jak dlouho. Není to pořád, ale párkrát za den jo. Jsem těhu v 9tt, tak nevím co to může být? Na normální kontrolu jdu až 27.7., tak nevím, zda čekat nebo zajít co nejdřív. Je něco, co si můžu zakoupit volně v lékárně? Nikdy jsem na nic podobného netrpěla, ani nevím, kde bych něco takového mohla teď chytit.
Může to být zánět, šla bych k dr.
Teď o víkendu nic nezmůžu. Myslíte, že můžu potřít třeba Aloe vera?
@lepsa Podle mě určitě. Je to také jeden z přípravků na hemeroidy a je proti svědění takže na genitálie to je vhodné. Jen jestli máte přímo čerstvou kytku možná bych to trošku nejprve zředila s teplou vodou, ať to není tak agresivní. Pokud vás to nebude moc pálit potřete si to neředěnou formou.
Me se vzdy na veskera svedeni vyplatil Lactacyd.
Já zkusila tu Aloe, dost se mi ulevilo .....
@lepsa i tak zkusím. Veškeré čípky jsou jen na chvíli, tak už hledám i alternativní řešení. Nikdy jsem na tohle netrpěla a teď se toho nemůžu zbavit. Poradím ti VITAGYN C. Mně pomohlo jenže mi teď v nemocnici preventivne naordinovali nějaké bobule a po nich je to zpět. Chci to podpořit něčím zevne, mám pocit že žádná masticka už mi nezabírá.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lepsa Kup si dubovou kůru v mastičce. Nic jiného bych v těhotenství neriskovala. Je to přírodní, je to přímo na svědění a dokonce by se jí měla po celou dobu těhotenství mazat hráz kvůli pružnosti takže je to ideální. Určitě bych si ale v pondělí ještě zavolala na gyndu. Třeba ti řeknou víc 😉