Dobry den maminky, jsem 39+2 v uplnylych 14 dni dnech máme za sebou covid, v pondeli jsem byla v poradne monitor, moč vse se zdalo byt okod utery v noci silene stavy nemam na sobe ani pupinek a muzu se udrbat. ☹ jeto uz k nesneseni na covid mi dali antibiotika protoze jsem se dost dusila probiotika sem brala je tohle následek ?
Gynekolozka me dala uz do pece porodnice kam mam jet v pondeli, u obvodaka jsem byla ten me poslal do laboratore na krev tu se dozvim zitra...mam strach hlavne o malou..ctu na internetu cpsi o jaternich testech a mam strach abych nejednala nejak prilis pomalu...:-/ diky za kazdou radu, typ nebo zkusenost...:-/
Taky mě strašně svědila pokožka a bylo to z toho, jak se natahovala. A svědila mě kdekoliv, přibrala jsem všude trochu, ale pro tu kůži i trochu je moc. Pořádně namazat.
Jinak nevím, snad to nebude nic vážného. 😘
Taky můžu potvrdit,že jsem se mohla udrbat na břiše,stehnech,bocích a pak ještě chvíli po porodu...
Můžou to být zvýšené jaterní hodnoty, určitě to nepodceňovat, je dobře, že jsi šla na krev
Ano, obvykle je to normální, ale taky to může být těhotenská cholestáza nebo Hellp syndrom, takźe odběry jsou rozhodně na místě
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A kde všude tě to svědí? Ono třeba na břiše, zadku a bocích je to normálka, protože tělo tím reaguje na zvětšující se plochu kůže.