Střevní chřipka v těhotenství, co vám pomohlo?

lucysedlakova
15. lis 2016

Prosim prosim o radu maminky,
Jsem 17.tt
V sobotu prisel pritel z prace s nejakou skaredou nejspis strevni chripkou..
Samozrejme jsem ji od nej chytla..vcerejsi noc jsem celou prozvracela..(jen hleny a zalud.stavy)...
Rano se pridal prujem...po.konzultaci s lekarem jsem uzila Hylak Forte.je po prujmu
Jen mam stale zaludek na vode...boli me...nejsem schopna nic snist...
Co vam pomohlo ? 😖 uz jsem zoufala..od zacatku tehotenstvi trpim.nechuti(prvni 3 mesice jen na piskotech a tehu cajich)...a 6,5 kg zatim dole...
Chci se aspon pred spanim.neceho maleho dobnout(donutit se)..nechci travit zas noc nad kyblikem.. 🤐
Dekujiii

eldrag
15. lis 2016

Nejake krekry, polystyrenovy chleba atd?.... pecivo ti nemusi sednout, varenou mrkev

lucysedlakova
autor
15. lis 2016

Snedla jsem dneska par piskotu...je blbost dat si ted na vecer aspon banan?

lv
15. lis 2016

No, nejlíp nic. Když nemůžeš vydržet tak rýži, tu mrkev. Hylak 3x denně.

verena
15. lis 2016

Piškoty suchary přesnídávky kojenecké banan broskvovy kompot, rýže s jablky. Az bude líp tak treba brambiry s tvarohem, rohlík se šunkou. To je to, co zabírá mně. Jinak máme doma od kluků kuliska na regydrataci a taky jsem to používala. Na žaludek mátový čaj, i studeny. Ja prezivam tyto stavy tak, že si koupím dvoulitrovou kolu a za den ji vypiju, uplne to stačí jako kalorický příjem. Ake v těhotenství nevim. Jinak ten hylac, živočišné uhli taky určitě nevadí, protože pak je treva smecta apod. Ale to vy ti poradili v lékárně. Bylo by super, kdyby šlo držet s přítelem karanetnu, bud jeden jit k rodičům apod. Nebo oddělené pokoje aspoň. Na tohle jsem v těhotenství byla dost hakliva, a vlastně jsem pořád... Tak hlavně ať ti je brzy líp!

lajla
15. lis 2016

Začla bych určitě rýží, postupně se zeleninou
Kupte si ve zdravé výživě umeboshi a kuzu

hojda
15. lis 2016

Banán by mohl být ok, ty zralejší staví stolici.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru