Ahoj holky, omlouvám se za citlivé téma ale k lékaři se teď o víkendu nedovolám…prosím vás, kdo mate zkušenost, co vám zabralo na střevní chřipku? Třetí den můžu jen ležet, bolest svalstva a zad, zvýšená teplota. Mám tady Smectu a uhlí. Dnes jsem měla jen rýži, vodu, trochu coly, snažím se pít ale nic v sobě neudržím. Jaký je případně postup v pondělí? Radši volat do nemocnice? Problém je ten, ze na toaletu musím každých 5 minut a bojím se jak se dostanu k lékaři autem, nebo jak bych čekala v čekárně po delší dobu. Děkuji ❤️
@tasimia děkuji, tak budu doufat že budu zítra v pořádku
Ja mela nedavno strevni chripku (jeste netehotna) a na piti mi hodne pomahal cerny/hermankovy caj s glukopurem, jidlo jsem neudrzela vubec. Pak kdyz to bylo trosku lepsi, pomohl enterol, ale nevim jestli ho muzes, a Kulisek. Ale je to umorne, drzim palce, at je brzo lip
@elesse moc děkuji ❤️
Neboj bude! Držím 🍀
Já ještě přidala vařenou mrkev k rýži. Jinak uhlí, černý čaj a piškoty. Měla jsem v 14tt. Po 3dnech jak když utne.
Držím palečky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Stejně jako ty, černé uhlí, Smectu, rýží, piškoty a studenou Coca colu. Pokud by se to v pondělí nezlepšilo, volala bych dr a řídila bych se tím co ti doporučí 🙂.
Me se to drželo pět dní, samá voda, zvracela jsem hrůza. A pak ze dne na den to zmizelo.