Dobrý den,ahoj.. máte nebo měla jste nějaká z Vás stent z ledviny do močového měchýře ? Jsem ve 32tt a šíleně trpím.. stent mám už 3 měsíce a poslední týden nemohu vůbec nic.. Moje paní gyn. Mě jediné řekla ze to musím už vydržet.. chtěla bych se zeptat zda jste rodili dřív a jak pak probíhalo vyndali stentu? Děkuji moc.
@veroniquecz jsem ve 37tt,mají mi ho vytáhnout až po porodu prej. Tak právě proto jsem se ptala jak co proč 🤔
@darina2020 zdravím, v prvni tehotenstvi zavedene stenty na obě strany. Priblizne ve 30 tydnu zavedene. Bolesti jsem mela silene furt jsem chodila curat ikdyz to neslo. Silene tlaky ve spodku. Brala jsem na to algifen pomohl na par hodin jinak jsem odpocivala a spala protoze jsem nemohla ani chodit. A ve 37+5 mi museli vyvolat porod protoze jsem mela silene tlaky. A stenty vytahli az za 2 mesice po porodu vytahli ambulantne trva cca 10 min ani to nebolelo to zavadeni bolelo 1000x vic. Chodim kazdy rok na urologii na kontrolu kvuli ledvinam. A ted jsem ve druhem těhotenství tak snad bude vse v pohode.. Tak drzim palce at vam to utece rychle a klidny porod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@darina2020 jak jsi dopadla ??