Stent, kameny, otěhotnění. Zažil někdo něco podobného?

anonym1026
7. črc 2020

Ahoj holky, našla jsem tu více fór ohledně stentů a kamenů v těhotenství, bohužel jsem nenašla konkrétně můj případ , a potřebovala bych slyšet příběhy ostatních .... před měsícem jsem dostala ledvinovou koliku, druhy den i šílený zánět s kterým mě museli hospitalizovat .... v noci mi pod celkovou narkozou zavedli stent, který řekli, ze mi za 6 týdnu vymění a zároveň se pokusí ten 5mm kamen vytáhnout .... ale ze bude nutná hospitalizace , ze jsou po tom zákroku horečky a kolikove stavy ..... za dva týdny NATO jsem zjistila, ze jsem stihla nějak zázračně otěhotnět .... (člověk se snaží buhvi jak dlouho a pak se to podaří v nejméně vhodnou dobu😃) .... a teď co ... volala jsem na urologii a tam mi řekli, ze potřebuji vyjádření gynekologa a s tím mám přijít a poresime co dal .... gyndarka mi řekla ze by bylo lepší počkat do 12. Týdne alespoň, ale potom horečky a kolíky může být přece potrat i tak, ne ? Nezažil někdo neco obdobného ? Je mi jasné , ze pokud to diagnostikuji někomu kdo je v 5. Mesici, asi přistupují k tomu mimcu jinak, než takto na začátku 😔 za necelý týden bych měla nastoupit na výkon a celkem se bojím, co mi urolog řekne....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru