Stalo se někomu, že hematom odešel z těla sám?

renyyzza
13. kvě 2015

jsem na začátku devátého týdne a na utz byl malý hematom kvůli kterému jsem na neschopence.už druhý týden špiním a beru utrogestan dnes ráno ze mě odcházely kousky jakoby sražené tmavě hnědé krve je možné že to byl ten hematom?Má doktorka ordinuje jen v pondělí tak se ji nemám jak zeptat.

janapavlik
13. kvě 2015

Může se to stát, taky jsem to tak měla s první dcerou. Ale já osobně bych raději zajela na pohotovost, pro jistotu, do pondělka je daleko.

maudn
13. kvě 2015

vstrebal se mi bez špineni

jhhd
13. kvě 2015

Při prvním těhotenství jsem slabounce krvácela (8. tt) jen v době, kdy se ten hematom vytvořil (byla jsem hloupá a nezkušená a příliš jsem tlačila při zácpě). Okamžitě jsem jela na pohotovost. Dostala jsem neschopenku, Dufaston a Ascorutin. Hematom se zhruba po 6 týdnech vstřebal už bez jakéhokoliv dalšícho krvacení.

Teď při druhém těhotenství měla paní doktorka při potvrzení těhotenství podezření na syndrom mizejícího dvojčete (8. tt). Při kontrole v o čtrnáct dní později (10. tt) se přikláněla spíš k hematomu. Potvora se vůbec nezmenšil. Dostala jsem Dufaston, Ascorutin a nařízene polehávaní a pokud možno co nejvíc klidu. Při kontrole ve 12. tt tam pořád hematom či co to je straší, ale paní doktorka už byla výrazně spokojenější, takže jen dobírám Dufaston a přístí týden jdu na kontrolu. Vůbec jsem tentokrát nešpinila ani nekrvácela. Přesto mě paní doktorka varovala, že kdyby se něco takového objevilo, mám okamžitě přijít, abychom to zkontrolovaly.

Já osobně bych neváhala a jakmile by se objevilo i slabé krvácení či špinění, tak bych běžela k doktorce či na pohotovost.

verusky
13. kvě 2015

ano, tak nejak muze hematom sam odejit. ja teda krvacela cervene (u prvni a u treti dcery), ale to se jednalo o cerstve hematomy. pokud Ti ho nasli na utz, muze takto sam odejit, svedci o tom ta hneda barva. drzim palce a radsi vse kontroluj.

karlajasmine
18. kvě 2015

Me se hematom (1,5cm) taky vstrebal bez spineni. Ale doktorka mi rikala, ze se muze stat, ze odejde a ze budu spinit, takze ano - urcite to spineni muze byt tim hematomem.

merilinka
19. kvě 2015

Já měla v prosinci hematom(2x3 cm) blízko u malé,hodně jsem krvácela,hospitalizace 2 dny, kapačky na zastavení krvácení,Urogestan 2-2-2 a ležet. To se mi stalo 8+2 tt,špinila jsem takhle hnědou krví až sraženinama do 13 tt,hematom byl na utz vidět až do 18 tt,pak se vstřebal a díky bohu malá se udržela a za pár týdnů rodíme. Pokud je to hnědá krev,je stará a hematom odchází,nesmí to být červená krev.

rainbow_x
19. kvě 2015

Také se mi vstřebal bez špinění.

lca180
7. čer 2015

Dobrý den,jak jste dopadla u lékaře? Řeším nyní to samé, 2 týdny špinění z toho 5 dní v nemocnici a včera odešli drobné sraženiny a od té doby nešpiním...děkuji za info.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru